HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Fecioară

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Fecioară

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Fecioară. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Fecioară previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Intervalul 8-14 Octombrie atrage atenția nativilor Fecioară asupra părții financiare, comunicării, deplasărilor, căminului. Faza de Luna Nouă din data de 9 Octombrie vine să vă aducă o nouă viziune asupra banilor, posibil să inițiați o activitate de pe urma căreia să începeți să câștigați mai bine.

Fecioarele care au căutat în ultimele 2-3 luni un loc nou de muncă, acum pot fi chemate la interviu, pot trece cu bine un examen, vor face o tranzacție mare de pe urma căreia o să vă revină un surplus financiar.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Gândul vostru este acum îndreptat spre o plecare, posibil chiar în străinătate, coadratura Venus retrograd Marte vă agită pe plan psihic, sunt zile în care sunteți determinați să duceți la bun sfârșit ceea ce doriți, dar sunt și zile în care renunțați la visul vostru, deoarece nimic nu este stabil.Citeste si  Neti Sandu horoscop zilnic 15 februarie

* *

Pe aceste valuri de tranziție ideal ar fi să cereți sfatul unui ghid, un semn de la divinitate etc. Partea bună este că acest proces interior va lua sfârșit în momentul în care Mercur, guvernatorul vostru, din 10 Octombrie va poposi alături de Venus în Scorpion, însă abia pe weekend o să realizați ce este de făcut.

Relația cu partenerul poate avea de suferit, totul poate pleca de la modul în care acesta își desfășoară muncă, își asumă responsabilitățile față de familie. Încercați să nu duceți stresul de la locul de muncă acasă, deoarece o să complicați lucrurile.

Pe partea de sănătate, Marte poate să aducă ceva probleme stomatologice, ginecologice, depresii etc.
Vă recomandăm să vă detașați, nu mai luați responsabilitățile celor din jur asupra voastră.Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA