HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Leu

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Leu

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Leu. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Leu previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Încă de Luni este posibil să intrați în posesia unei sume de bani, aceasta poate să vină de la un frate, din vânzarea unui bun, dintr-un comision etc. Acest surplus financiar este binevenit în condițiile în care în viitorul foarte apropiat o să aveți de efectuat o plată importantă.

Vă recomandăm până la începutul lunii Decembrie să amânați investițiile mari, excepție fac Leii ce s-au născut între 22-27 Iulie, deoarece aceștia acum sunt activați de Nodul Nord, prin urmare iau decizii radicale în viață.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Faza de Luna Nouă din data de 9 Octombrie aduce o mai bună comunicare, posibil dacă susțineți examene în jurul acestei date, să fiți foarte bine avantajați.* *

Pe data de 10 Octombrie, Mercur intră în Scorpion, de aici o să vă atragă atenția asupra problemelor de familie, cineva drag poate să sufere de pe urma unei boli. Dacă Leii se hotărăsc între 10-12 Octombrie să se apuce de renovat, Universul îi va susține, plus că banii pentru cheltuieli vor veni spre voi, important este să faceți ce vă spune inima.

Citeste si  Top 10 motive sa mergi in insula Rodos din Grecia

Pe partea profesională, în această săptămână atenția o să vă fie îndreptată spre o călătorie, posibil acolo să semnați un contract important, să faceți o impresie bună. Leii pot să se îndrăgostescă în urma unei deplasări.

Vor fi și Leii care pe coadratura Venus retrograd-Marte vor pleca de acasă, vor hotărî să dea divorț, posibil de acolo să se manifeste dorința voastră de a avea un alt cămin. Pe weekend se observă iubire, pasiune, dragoste, instinct sexual pronuțat, distracție, practic o să vă încărcați bateriile.Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA