HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Rac

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Rac

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Rac. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Rac previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Nativii Rac vor avea atenția focusată în acest interval analizat pe partea de iubire, muncă și cămin. Dacă între 9-12 Octombrie se impune implicarea voastră în unele activități casnice, posibil achiziția unui bun, vânzarea unui obiect-teren, după 12 Octombrie o să vă concentrați numai pe partea afectivă.

Profesional, se observă faptul că șefii vă încurajează orice inițiativă, vă bucurați de autonomie, ideile voastre pot să se răsfrângă asupra întregii comunități etc. Racii care dețin o activitate pe cont propriu doresc acum să se extindă, poate să angajeze oameni noi, o să cereți sfatul unui persoane cu experiență, din familie.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Vă pregătiți pentru modificările ce vor veni din Noiembrie, când Jupiter va poposi pe casa munciii, dar până atunci faceți strategii. Faza de Luna Nouă o să vă ajute să negociați, să faceți o impresie bună față de cei din exterior.Citeste si  Pot sa alaptez bebelusul daca…? 6 situatii in care poti continua alaptarea

* *

Toate aceste activități întreprinse de voi nu sunt văzute cu ochi buni de partener, acesta dorește să petreceți mai mult timp împreună. Relația cu iubitul, familia acestuia, copiii, este pusă sub cod roșu, poate și pentru că are îndoieli în privința fidelității voastre.

Certurile între 12-14 Octombrie vor fi frecvente, ele pleacă de la nimicuri, dar se pare că sunt multe lucruri ce s-au adunat în ultimii 2-3 ani și acum ies la suprafață. În această stare veți mai sta și în următoarele 2-3 luni, de aceea încercați de acum să vă faceți un plan.

În relațiile extraconjugale, pot să apară copii, acolo vă simțiți iubiți. La locul de muncă acum se poate să se creeze o idilă. Cu atâtea planete pe iubire, este greu de crezut că veți întâmpina probleme pe partea de sănătate, doar ceva dureri de stomac, cap, viroze.Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA