Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 8-14 octombrie

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 8-14 octombrie.

HOROSCOP BERBEC – au o săptămână valoroasă sub aspectul relațional. Se dumiresc în legătură cu multe persoane care sunt acum, începând cu partenerul de viață, dar și cu oamenii din zona afacerilor. Marți, lună nouă în zona relațiilor, poate fi un nou început, joi și vineri vorbesc despre bani, iar în weekend vor avea parte de plimbări.

HOROSCOP TAUR – muncesc mult și sunt tot în relație și ei. E posibil să nu aibă doar prieteni. Unii încearcă să convingă și să se apropie de oameni de care are nevoie. Marți, încep un proiect sau schimbă ritmul, toată săptămâna se va baza pe colaborări noi.

HOROSCOP GEMENI – luna nouă aduce un nou start în zona afectivă, își pot propune un nou comportament în relația sentimentală. Pot avea accentuat farmecul personal. Pot avea un nou start după luna în Balanță. Venus retrogradează la muncă. Trebuie să analizeze cum comunică cu oamenii.Citeste si  Calendarul evenimentelor - 19 februarie

HOROSCOP RAC – pun accent pe familie. Marți, contează buna înțelegere. Sunt motivați să muncească, dar trebuie sp fie conștineți de resursele lor. Săptămână frumoasă sub aspect sentimental.

HOROSCOP Leu – tot felul de gânduri și de analize. Își cântăresc sentimentele pentru persoanele importante pentru ei, ce simt și de ce simt. Imaginea pe care și-a făcut-o despre o anumită persoană a fost corectă. E poate o vreme a împăcării. Se repară poate niște povești de multă vreme așa zis încheiate. Importantă e atmosfera din familie

HOROSCOP FECIOARĂ – au parte de bani, pe baza muncii lor. E importantă increderea pe care o au. Pot pierde pe mâna lor dacă nu au încredere. Excelentă săptămână pentru afacere. Se dumiresc în legătură cu o persoană.

HOROSCOP BALANȚĂ – e vorba de…Citeşte continuarea pe Antena 3.ro!

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8 – 14 octombrie 2018

SURSA