Horoscop Neti Sandu 7 octombrie. O zodie întâlneşte iubirea vieţii

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem exact ce simţim.

BERBEC: E cineva care ţine morţiş să vă cunoaşteţi mai bine, să faceţi casă bună împreună, pentru c-aşa simte, asta e feeling-ul.

TAUR: E an bun de căsătorie şi poate vă conectaţi şi voi la fericire, ca să umpleţi acel gol care va deranja.

GEMENI: Puteţi da o raită pe la prietenii care locuiesc mai aproape de casă, şi o să staţi la poveşti, puneţi la cale nunţi, botezuri, aniversări.RAC: Poate redescoperiţi o îndeletnicire de timp liber care să vă ungă pe suflet, să vă mai ocupaţi şi de voi, nu numai de casă şi de familie.

LEU: În orice moment poate apărea şi iubirea vieţii voastre şi să trăiţi o nouă pasiune, totul la cea mai mare intensitate.

Horoscop Neti Sandu 7 octombrie: Fecioarele cheltuiesc mai mult

FECIOARĂ: Chiar dacă o să cheltuiţi un pic mai mult ca să vă simţiţi bine cu familia, o să câştigaţi mai mulţi bani luna viitoare şi se echilibrează bugetul.

BALANŢA: E posibil să apară cineva care nu v-a putut uita şi să-ncepeti o poveste de dragoste care să vă completeze frumos.SCORPION: O să se clatine un pic încrederea în sentimentele partenerului de suflet şi o să mai treacă vreo lună până să vă reveniţi, aşa că: răbdare.

SĂGETĂTOR: Poate o s-aveţi o discuţie de principiu cu cineva care vrea să vă ofere un job, o colaborare şi să vă şi convină.

CAPRICORN: Va scoate cineva din casă, poate sunteţi invitaţi la masă, în oraş, c-aveţi tete-a-tete cu cineva care vă iubeşte.

VĂRSĂTOR: O să vă conversaţi doar pe net dacă fiinţa pe care o iubiţi e plecată şi nu poate veni la voi, deocamdată – un apel video scurtează distanţă.PEŞTI: Vă puteţi repezi până la părinţi, bunici, la cineva apropiat de care vă e dor şi să vă-ntoarceţi până diseară.

Sursa: Pro TV

SURSA