HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Balanță

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Balanță

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanță. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Balanță previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Voi sunteți vedetele săptămânii, Luna vă va străbate semnul între 8-10 Octombrie, energia acestea va aduce o mai bună orgnizare, simț practic, energie, creativitate, organizare etc. Plus că pe data de 9 Octombrie veți beneficia de faza de Luna Nouă în semnul vostru, acest surplu energetic vă va oferi o perspectivă mai amplă asupra viitorului vostru financiar.

Aveți posibilitatea de a găsi soluții eficiente pentru a remedia un conflict la locul de muncă, pentru o vreme. Balanțele care acum se confruntă cu datorii pot să își mai gasească un loc de muncă, să colaboreze cu un prieten, coleg pentru a face rost de bani după program. Aceste situații încurcate s-au acumulat în ultimii 2 ani, prin urmare nu dați vina pe ultimele 2-3 luni.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal * *

Citeste si  TESTUL COPACULUI. Afla care este caracteristica dominanta a personalitatii tale

Pe partea afectivă, Venus retrograd în coadratură cu Marte poate să aducă certuri în familie de la modul în care gestionați banii.Cel mai probabil partenerul vă va oferi anumite sfaturi, care sunt bazate pe unele informații neclare oferite de voi, în profunzime situația este mult mai complicată, de aceea vă recomandăm să spuneți ceea ce aveți pe suflet, doar așa o să vă simțiți eliberați.

Vă recomandăm în această încercare disperată de a face rost de bani să evitați schemele ușoare, jocurile de noroc, speculațiile riscante, deoarece nu sunt susținute de Univers, chiar este posibil să fiți sancționați.

O presoană dragă se poate confrunta cu o problemă de sănătate, va fi nevoie de prezența voastră alături de aceasta. Dacă aveți de efectuat o deplasare în weekend, vă recomandăm să verificați documentele mașinii, mai inspectați o dată bagajul, pot să apară amânari, neplăceri.

Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA