HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Săgetător

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Săgetător

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Săgetător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Săgetător previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Relațiile de parteneriat în această săptămână sunt supuse stresului, de aceea începând cu 8 Octombrie o să deveniți suspicioși cu privire la verticalitatea unor prieteni, dacă v-au mințit, dacă au divulgat un secretrograd etc.

Faza de Luna Nouă din data de 9 Octombrie poate să aducă confirmări în privința a ceea ce intuiați de mult timp, cel mai vizat sector este cel al muncii, acolo simțiți că întâmpinați cele mai multe probleme, această stare este supradimensionată, voi cereți în această perioadă prea mult de la propria persoană, în timp ce energia de care dispuneți este la cote mici.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Sunt șanse ca Săgetătorii de la oboseală, stres, probleme în cămin etc. să facă greșeli între 10-12 Octombrie în unele documente. Din 10 Octombrie, Mercur intră pe casa a XII-a, a dușmanilor, iar alături de Lună și de Venus retrograd este posibil să vă confruntați cu o situație limită, posibil să auziți că cineva a început o acțiune în instanță împotriva voastră.Citeste si  8 moduri la indemana ca sa iti stimulezi puterea creierului

* *

Dacă este vorba de un divorț, atunci lucrurile se vor remedia repede până la finele lunii Noiembrie, dacă este vorba de evaziune sau infracțiuni, atunci totul este mult mai complicat. Atenție la modul în care o să conduceți, posibil să fiți implicați în evenimente rutiere, accidente, aceste peripeții pot să apară și la locul de muncă.

Partea bună a acestei săptămâni constă în faptul că veți realiza cât de puternici sunteți, o să depășiți orice problemă, o să vedeți cu Universul vă iubește, însă abia în weekend, în momentul în care ajunge Luna în semnul vostru, o să conștientizați aceste fapte.

Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA