HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Scorpion

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Scorpion

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Scorpion. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Scorpion previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Intervalul 8-14 Octombrie 2018 este unul extrem de tensionat, în special pe partea afectivă, de la voi din semn pleacă toată starea de nemulțumire față de ceilalți. Venus abia intrată în retrogradare începe să facă aspecte tensionate și începe să confirme unele lucruri pe care le anticipați de mult timp.

Dat fiind faptul că din data de 10 Octombrie și Mercur va intra în semnul Scorpion, o să vă simțiți și mai încolțiți de unele situații conflictuale: la locul de muncă, în familie, în relația cu șefii etc. Faza de Luna Nouă din 9 Octombrie vă ajută să luați o decizie, în mare parte acest influx astral vizează sfera sentimentală.

* *

Posibil ca nativii Scorpion să fie acum căutați de o fostă iubire, soție, să dați curs acelei provocări, însă nu va fi privită cu ochi buni această alegere de partenerul actual, șanse mari de a rupe o relație de lungă durată. Scorpionii doresc acum să fie liberi, să nu li se îngrădească libertatea, dar omit faptul că ei au luat aceste decizii la un moment dat, iar acum acele persoane depind de ei.Citeste si  HOROSCOPUL ȚIGĂNESC pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Ce îți rezervă Cupidon

Intervalul 12-14 Octombrie va aduce discuții tensionate, impulsivitate în toate domeniile vieții. Practic trăiți momentul, vă bucurați de această ceață ce s-a lăsat între oameni și o să luați decizii pe baza instictului.

Pe weekend o să doriți să concepeți un plan cu privire la o situație financiară, chiar o să cheltuiți mai mult pentru propria plăcere, dar se va merita, doar așa o să restabiliți încrederea celor dragi. Relațiile extraconjugale pot să iasă la suprafață, ceea ce va dăuna imaginii în fața copiilor, familiei etc. Mai bine recunoașteți adevărul.

Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA