HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Capricorn

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Capricorn

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Capricorn. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Capricorn previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Capricornii vor fi feriți de problemele ce sunt de actualitate în viața celor din jur, poate și pentru că au experiență deprinsă din ultimii 9-12 ani cu privire la necaz, acum nimic nu vă mai surprinde.

Pe data de 9 Octombrie o să beneficiați de faza de Luna Nouă pe casa carierei, prin urmare o să reușiți să intrați în posesia a ceea ce râvniți din Septembrie 2017, însă nu trebuie să vă așteptați ca cei din jur să se bucure de reușitele voastre.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Dacă ar fi ceva în această săptămână care să vă destabilizeze, ar fi ura venită din partea colegilor, angajaților, prietenilor, deoarece este posibil să faceți o investiție bună, să vă centrați mai mult pe voi.Citeste si  Top 10 motive sa mergi in insula Rodos din Grecia

* *

Dacă aveți bani dați cu împrumut, aceștia pot să vă revină între 21-14 Octombrie. Pe partea de sănătate, vă recomandăm să fiți atenți, deoarece este riscul de a manifesta unele infecții, intoleganțe, totul poate pleca de la un aliment vechi, un medicament expirat etc.

Pe partea afectivă, se pare că o să aveți o discuție sinceră cu cel drag despre statulul vostru finaciar, posibil să doriți să vă mutați în alt imobil, să stabiliți să achiționați un bun etc.

Din data de 10 Octombrie, Mercur intră în Scorpion și vă aduce din această poziție, în următoarele 3-4 săptămâni, probleme în anturaj. Posibil cineva cunoscut acum să prindă curaj, posibil să vă facă avansuri. Din partea voastră se observă detașare, o să vedeți această inițiativă acum ca pe ceva trecător, totul se poate complica odată cu trecerea timpului, vă poate destabiliza relația.Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA