HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Pești

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Pești

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Pești. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Pești previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *După multe luni grele din punct de vedere financiar, acest interval aduce nativilor Pești noi oportunități. Faza de Luna Nouă din casa a VIII-a aduce șansa de a intra în posesia unei sume de bani, acest surplus energetic va acoperi datoriile pe care le-ați acumulat în timp.

Acum se pot crea noi oportunități pentru voi în ceea ce vizează un nou loc de muncă, poate în alt oraș, altă țară, până la finele lui Decembrie 2018 o să vă decideți cu privire la acest fapt.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Pe data de 10 Octombrie, Mercur poposește în Scorpion, din această poziție va aduce în următoarele 3-4 săptămâni noi informații, posibil să deprindeți noi obiceiuri, nu va fi ușor să faceți față unui loc de muncă mult mai solicitant, însă veți avea parte de susținerea unor persoane care observă în voi potențial.Citeste si  5 greseli periculoase pe care le poate face o mamica atunci cand spala hainele bebelusului

* *

Coadratura Marte-Venus retrograd este problema acestui interval, practic nu veți ști ce să alegeți, poate și pentru că țineți prea mult seama de părerea celor din jur și nu ascultați de intuiție. Abia pe săptămâna viitoare veți vedea că alegerile făcute acum sunt de bun augur.

Dacă intenționați să semnați un contract, ideal ar fi să citiți de mai multe ori condițiiile impuse, deoarece din Noiembrie 2018 este posibil să vă răzgândiți.

Afectiv este o săptămână mult mai echilibrată, pot totuși între 12-14 Octombrie să apară certuri de la bani, principii, religie, ideologie etc. Vă recomandăm să nu încercați să convingeți pe alții de un adevăr, fiecare vede lucrurile diferit.Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA