HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Vărsător

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Vărsător

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Vărsător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Vărsător previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Atenția nativilor Vărsător în această săptămână se va centra pe bani, călătorii, examene, cursuri de dezvoltare personală, carieră etc. Faza de Luna Nouă din data de 9 Octombrie, ce va avea loc pe casa străinătății, poate să aducă multor nativii posibilitatea de a achiziționa o ofertă pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Vor fi și Vărsători care vor susține examene, conferințe, prelegeri, aceștia vor fi apreciați de public, se vor bucura de succes, chiar dacă acele activități propuse inițial pot să se confrunte cu amânări.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Din data de 10 Octombrie, Mercur poposește în casa carierei pentru 3-4 săptămâni, în acest interval o să vă decideți dacă rămâneți la locul actual de muncă sau plecați. Coadratura Marte-Venus retrograd arată faptul că între 12-14 Octombrie o să vă simțiți nepregătiți, cineva vă supune la un test psihic, posibil o persoană nouă din conducere să nu vă suporte și să vă facă viața un chin.Citeste si  Horoscop mayas 2019 - Anul marilor revelații

* *

Toate acestea vă sunt benefice,chiar vă maturizează, o să deveniți profesioniști, stăpâni pe sine, nimeni nu o să profite de voi. În relația afectivă, acest interval aduce ceva tensiuni, ele sunt manifestări ale nemulțumirilor aduse de la locul de muncă.

Pe partea de sănătate nu se observă probleme majore, totuși ar fi cazul să acordați mai multă atenție odihnei. Vărsătorii care au amânat mult timp unele proiecte acum pot să iasă în față, vor face o impresie bună.

Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA