Când trebuie să renunți la canapeaua care atrage ghinion în casă

Când este cel mai bine să renunțăm la canapea, pentru a spori norocul și reușita pe toate planurile

Lucrurile vechi, rupte sau stricate nu afectează doar modul în care arată o locuinţă! Ele acumulează energie negativă și aduc ghinion, după principiile feng shui. Are logică, doar dacă ne gândim la tot disconfortul pe care îl creează.

* *

De ce mai păstrăm acele lucruri vechi sau stricate e un adevărat mister… Uneori, amintirile de care ne leagă ne împiedică să renunţăm la ele. Dacă punem însă în balanţă, energia negativă pe care o aduc, ar fi bine să ne gândim de două ori înainte de a păstra ceva vechi sau uzat.Apropo de vechi, ştiaţi că după regulile feng shui, canapeaua trebuie schimbată o dată la 9 ani? Acesta este intervalul în care se consumă un ciclu complet al stelelor zburătoare.

Indicat este să respectăm acest principiu, indiferent de confortul pe care îl oferă sau de aspectul și calitatea materialelor din care este făcută. În acest mod, va fi sporit succesul pe plan sentimental, profesional și financiar.

Dacă încă nu putem renunţa totuşi la ea din diverse motive, regulile feng shui ne recomandă să o retapiţăm, să îi dăm un nou design, astfel bucurându-ne atât de aerul nou pe care îl dă încăperii, cât şi de schimbarea benefică la nivel energetic.

Citeste si  HOROSCOP FENOMEN RAR si MAJOR: Nicio planeta nu este in miscare RETROGRADA pana in MARTIE 2019! Ce aduce UNIC pentru ZODIA TA aceasta OPORTUNITATE?

* *În cazul în care canapeaua se strică, este bine să o reparăm macăr dacă nu reuşim să o schimbăm mai devreme de 9 ani, deoarece atrage ghinionul.

Cea mai bună perioadă pentru a scoate canapeaua veche din casă atunci când Luna este în scădere, deoarece ne măreşte şansele să scăpăm de ceea ce ne ţinea în loc şi nu ne lăsa să progresăm, să ne dezvoltăm personal şi profesional.

DE INTERES: Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face deseori ca totul să se soluționeze în pat.

Pe de altă parte, cel mai bine este să aducem canapeaua nouă când Luna este în creștere, pentru a spori norocul pe toate planurile.

Să ne aducem aminte că amintirile frumoase rămân în suflet, indiferent de obiectele pe care le avem în jur, iar cele triste au dispărut odată ce am învăţat lecţia din experienţa respectivă.

SURSA