HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12-18 Noiembrie 2018 pentru zodia Berbec

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 12-18 Noiembrie 2018 pentru zodia Berbec

În prima parte a săptămânii vă veți focusa pe unele chestiuni profesionale, la locul de muncă apar situații neașteptate

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Berbec. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Berbec previziuni 12-18 Noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii nativii Berbec se vor focusa pe unele chestiuni profesionale, la locul de muncă apar situații neașteptate, cel mai probabil o să fiți informați că mai este nevoie de o diplomă, de o adeverință, de un acord pentru a ocupa o funcție sau pentru a încheia un contract.

Berbeciii care au avut în ultimile săptămâni dispute cu șefii, colegii, pot între 12-16 Noiembrie să își spună părerea, cel mai probabil veți fiți neîndreptățiți, având în vedere împrejurările, însă veți face față. Coadratura Nodul Nord-Uranus din semnul vostru aduce unele vești despre rude, posibilitatea de a vinde un bun, de a achiziționa ceva de valoare.Ideal ar fi să mai așteptați deoarece din 17 Noiembrie până pe 7 Decembrie 2018, Mercur se va afla în mișcare de retrogradare, aducându-vă probleme în a duce la bun sfârșit un proiect, o investiție.

Vor fi și Berbeci care pe fondul certurilor din familie, apărute după 5 Octombrie 2018, își doresc să părăsească imobilul, să dezbată o moștenire, să își ceară drepturile. Practic Uranus acum vă ajută să faceți un bilanț asupra ultimilor 7 ani, în care ați tolerat multe, de aceea acum simțiți nevoia de a întoarce foaia.

Citeste si  sunteți supuși la un test pe partea psihică

Pe partea afectivă, chiar dacă revine Venus la mers direct pe 16 Noiembrie, voi tot o să fiți nemulțumiți de ceea ce ați constatat pe tranzitul acesteia din 1 Noiembrie, cel mai probabil mulți nativi acum se simt dezamăgiți, întrucât au luptat mult în ultimii ani pentru o relație, pentru copii, grup social, iar acum toată lumea s-a detașat.

Chiar dacă cei din jur vor insista să revină în viața voastră, să vă ofere ceea ce ați cerut în ultimul timp, Mercur retrograd va face ca să îi respingeți, să vă doriți liniște, să vă detașați de responabilități.Pe partea de sănătate, weekendul poate să aducă câteva probleme: viroze, infecții, intoxicații. În ansamblu, săptămâna aduce revoltă interioră, ideal ar fi să mai așteptați până să puneți punct unor alianțe.

Horoscop săptămânal 12-18 Noiembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești


SURSA