HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12-18 Noiembrie 2018 pentru zodia Gemeni

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 12-18 Noiembrie 2018 pentru nativii din Gemeni

Gemenii pot primi în intervalul 12-18 Noiembrie propuneri de colaboare, cel mai probabil cineva dorește să se asocieze cu voi

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Gemeni. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Gemeni previziuni 12-18 Noiembrie 2018

Gemenii pot primi în intervalul 12-18 Noiembrie propuneri de colaboare, cel mai probabil cineva dorește să se asocieze cu voi, să știți că acest tranzit va ține până în Martie 2019, dacă veți ști din start că această asociere este pe termen scurt, o să știți cum să vă raportați la acea situații.

Practic Nodul Nord-Uranus vorbește de un împrumut, un ajutor pe care să îl acordați unui prieten, coleg. Mulți nativi din politețe vor face acest pas, dacă nu este încheiat un acord la un notar, vedem șanse mari de a fi o păcăleală de zile mari, karma pe casă de bani vorbește în special de plăți din alte vieți. Se poate înregistra și situația în care Gemenii vor rupe o relație de iubire, iar din cauza acestei situații să aibă de renunțat la unele bunuri achiziționate cu acel partener în timp. Situațiile sunt multiple, ele vor fi diferite de la caz la caz, important este să atragem atenția asupra unor pierderi ce se pot înregistra până în Martie 2019.

În altă ordine de idei, Venus (planeta dragostei) revine la mers direct pe casa iubirii, a creativității, a copiilor, prin urmare vedem o apropiere de cei mici, șanse mari de a vă îndrăgosti la prima vedere, posibilitate de peste 90% de a concepe un copil, poate chiar doriți să oficializați o relație etc.

Citeste si  Horoscop săptămânal 21 - 27 ianuarie 2019. Ce aduce Luna Plină în Leu pentru zodii

Însă toată fericirea este umbrită de Mercur, guvernatorul vostru, care intră în retrogradare din 17 Noiembrie, pe casa căsătoriei/relațiilor. Astfel, în următoarele 3 săptămâni cât va sta în această mișcare o să aveți posibilitatea să spuneți ce aveți pe suflet partenerului, să vă manifestați nemulțumirile acumulate pe Venus retrograd.

Această săptămână aduce afectiv dorința de a vă bucura de tot ce vă oferă Universul alături de cel drag, numai că acesta poate deveni în urma unei discuții morocănos, certăreț, agresiv, o să cunoașteți o altă față a celor ce stau în jurul vostru.Profesional, între 15-18 Noiembrie vedem șanse de a primi o propunere de colaborare, dacă nu sunteți născuți pe Mercur retrograd, vă recomandăm să mai așteptați până pe 7 Decembrie semnarea unui contract. Ideal pe aceste tranzite este să rezolvați responsabilitățile din trecut, să faceți ordine pe segmentul bani și carieră.

Horoscop săptămânal 12-18 Noiembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești


SURSA