HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12-18 Noiembrie 2018 pentru zodia Taur

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 12-18 Noiembrie 2018 pentru nativii din Taur

Săptămâna aduce bucurie, mobilizare, responsabilitate la locul de muncă, determinare, focusare

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Taur. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Taur previziuni 12-18 Noiembrie 2018

Taurii în prima parte a săptămânii se vor dedica muncii în echipă, puteți interacționa cu oameni noi, fie prin prisma locului de muncă, fie prin un context creat recent la locul de muncă, care presupune participarea la un congres, conferință, ședință etc. 

Pentru voi revenirea lui Venus (guvernatoarea voastră) la mers direct aduce bucurie, mobilizare, responsabilitate la locul de muncă, determinare, focusare. Pe partea de sănătate vedem să continuați acel trend impus în ultimile săptămâni pentru a slăbi.Totuși, bucuria sufletească nu ține mult, deoarece din 17 Noiembrie Mercur (planeta comunicării) va retrograda în Săgetător, pe casa secretelor, misterului, bolilor și a rupturilor conjugale.

Dacă în ultimele 4-5 săptămâni ați avut îndoieli cu privire la fidelitatea partenerului, poate chiar voi ați fost ademeniți într-o relație extraconjugală, după 17 Noiembrie șansele de a ieși totul la suprafață sunt de peste 90%. Atenție în următoarele 3 săptămâni la viroze, intoxicații, probleme ale circulației sângelui.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Ianuarie 2019 pentru zodia Pești

Taurii care au dezvoltat în ultimii 2-3 ani afecțiuni cronice vor fi cei mai vizați de acest tranzit. Vă recomandăm până pe 7 Decembrie 2018 să evitați a da bani cu împrumut, întrucât acele sume nu se vor mai întoarce înapoi.

Afectiv se observă implicarea voastră în proiecte la comun, posibil să organizați o excursie, să plecați în vizită la o rudă. Relația cu frații se va îmbunătăți, cel mai probabil dacă aceștia sunt plecați din țară, o să vă gândiți să le faceți o vizită la sărbători.În ansamblu, săptămâna aduce multă determinare, organizare la locul de muncă, în sfârșit o să finalizați un proiect. Tendința pentru următoarele săptămâni este de a descoperi unele secrete de familie, financiare, sociale. Vă recomandăm pe weekend să vă dedicați mai mult timp relaxării, chiar dacă prietenii, copiii, familia vor insista să participați la activități.

Horoscop săptămânal 12-18 Noiembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești


SURSA