SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018


Victorie pe toată linia, ai șansa de a face un mare pas înainte în planurile tale. Nu duci tu tot greul, se pare că există și alții alături de tine care își aduc contribuția, dar de roadele acestei cooperări va beneficia toată lumea, la final.

Cadouri, cu drag…

Așteaptă-te deci la progrese vizibile, la evoluții și creșteri  spectaculoase în anumite planuri, ca și cum ceva ce multă vreme a stagnat pe un teren aparent confortabil și banal, dintr-o dată capătă viteză mai mare, ducând mai repede la roadele visate.Ai ocazia de a sărbători reușita, de a participa la un fel de reuniune colectivă în care fiecare își primește recompensa și laudele. Vă recunoașteți unii altora rolul jucat, deci nu uita ca, în cazul în care nu ai vâslit singur pentru a ajunge aici, să îți arăți recunoștința, să mulțumești, să apreciezi eforturile depuse de alții alături de tine sau în beneficiul tău.

Ceva special pentru cei dragi!

Un final de an e întotdeauna prielnic semnelor de recunoștință, deci caută și tu o formă de a mulțumi celor care au fost alături de tine când ai avut nevoie.Sursa