Uimitor! De ce să aduni bani într-o pungă începând de joi

Există numeroase superstiții, mai ales legate de bani

Există numeroase superstiții, mai ales legate de bani. Iată ce se spune din popor despre bani.

 Se pare că putem atrage succesul financiar pe principiul „ban la ban trage” dacă adunăm într-o pungă bani de diverse valori, începând într-o dimineață de joi (zi patronată de Jupiter, planetă ce împiedică risipirea banilor). Ar trebui să adunăm astfel timp de 14, 21 sau 28 de zile (multiplu de 7, cifră norocoasă). Punga cu bani trebuie purtată cu noi în această perioadă.

O altă superstiție este să ținem în portofel cel puțin o bancnotă împăturită în formă de triunghi, pentru a scăpa de ghinionul financiar. Se spune că în scurt timp va apărea cineva care să ne scoată din acest impas ori vom avea ideea salvatoare.

Nu se împrumută bani în zilele de luni și nici în prima zi a lunii ori de Anul Nou, deoarece vom da bani toată săptămâna, luna sau tot anul.
Pentru a atrage câștiguri substanțiale, credința populară ne sfătuiește să adunăm monede într-un borcan. Acesta trebuie ținut pentru trei săptămâni în bucătărie, lângă o pâine întreagă înfășurată într-un ștergar alb.

Citeste si  10 beneficii ale piperului pentru sanatatea ta

La aniversarea zilei de naștere ar trebui să avem bani în buzunar sau să începem să „alimentăm” o pușculiță în formă de cloșcă sau purceluș.Știai că poți lua un ban pe care îl găsești pe stradă doar dacă are cifra în sus (partea vizibilă să fie cea cu valoarea banului inscripționată). Dacă are stema în sus însă, atrage ghinionul financiar.

Nu uita de obiectele și practicile Feng Shui pentru norocul la bani. De exemplu, poți opta pentru o broscuță norocoasă cu bănuț găurit în gură.

SURSA