Supărările inconștiente otrăvesc sufletul – iată care sunt cele mai grave

Câteva dintre cele mai grave stări interioare care ne afectează sănătatea, dar care pot fi schimbate

Uneori, sufletul nostru este extrem de încărcat de tristețe de care nu suntem conștienți din diverse motive. Sunt lucruri ce par mici, fără însemnătate, dar care pot apăsa greu și dacă nu sunt tratate din timp, ne pot influența grav starea de sănătate.

 Iată câteva dintre cele mai grave stări interioare care ne afectează sănătatea, dar care pot fi schimbate.

Calitatea relațiilor interumane este extrem de importantă pentru menținerea sănătății fizice și psihice. Avem nevoie de aprecierea celor din jur, să simțim că suntem „văzuți”.

Ai uitat să fii atent la propria persoană
Fii sigur că faci ceea ce îți place, că lupți pentru visurile tale, nu pentru ale altora, că ești în contact cu eul tău interior.

Ai în preajmă oameni toxici
Ține departe de tine oamenii care nu te lasă să te dezvolți, cei care te trag în jos, care te critică în mod constant, cei care îți dau sentimentul că nu poți fi tu însuți lângă ei.Citeste si  Calendarul evenimentelor - 16 februarie

Nu știi să spui „Nu”
Da, și asta te încarcă negativ, deoarece vei face multe lucruri pe care nu ți le dorești și nu vei mai avea timp pentru ceea ce vrei cu adevărat să faci. Învață să pui limite!

Te agăți prea mult de trecut
Lasă lucrurile din trecut acolo unde le este locul – în trecut, oricât de triste sau de vesele ar fi, și păstrează în minte doar lecția pe care ai învățat-o din acele întâmplări ale vieții.

Ai gânduri negative
Orice gând negativ poate fi transformat într-unul pozitiv. De exemplu: „Nu pot face față la situația X” se poate transforma în „Pot încerca să văd ce se întâmplă”. Devino conștient de gândurile negative și transformă-le încetul cu încetul, până devine o obișnuință gânditul pozitiv.

SURSA