Zodiile si zapada. Cum te bucuri cand ninge afara, in functie de zodie

E iarna si vine zapada. Dar nu toata lumea iubeste zapada. Iata cateva informatii pe care astrologii le dezvaluie pentru fiecare zodie in parte in ceea ce priveste zapada. Te bucuri cand ninge afara? Urmareste ce scrie la zodia ta.

BERBEC – dominant Marte

Pentru tine zapada inseamna sporturi de iarna, bineinteles. Esti sportivul zodiacului, deci esti incantat de ideea unei vacante la munte, unde sa incerci diverse activitati. Nu esti, insa, atent la echipamentul de protectie. Cel mai probabil vei refuza sa porti casca sau echipament antiavalansa.TAUR – dominant Venus

Ar putea muntele sa te cucereasca pe timp de iarna? Desigur! Daca iti asigura o cazare in conditii de lux si confort, cu semineu, pulovere de Casmir, mancaruri deosebite. Mai ai in gand si ceva sporturi de iarna, dar nu cat sa depui efort prea mare. Poate un sanuius sau putin schi.

GEMENI – dominant Mercur

Pentru tine, iarna si zapada sunt sinonime cu placerea. Ai o multime de activitati pe care sa le incerci pe timp de iarna. Sporturi, festivaluri, petreceri. Nu ai timp sa te plictisesti. Iti plac locurile in care poti sa practici sporturi extreme.

Citeste si  Horoscop 23 ianuarie 2019 - Revista Teo

RAC – dominant Luna

Zapada? Munte? Pare greu de crezut ca-ti plac. Mai ales ca tu esti o zodie iubitoare de vara. Totusi, iubesti vacantele la cabane confortabile, micute, unde sa citesti o carte interesanta, sa asculti muzica buna sau sa auzi cum arde focul in semineu. Cele mai placute activitati de iarna pentru tine: construirea oamenilor de zapada si plimbarea cu sania trasa de cai.

SURSA