HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Berbec

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Berbec

Atenția nativilor Berbec va fi focusată pe carieră, responsabilități de la muncă, o plecare în interes de serviciu

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Berbec. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Berbec previziuni 10-16 Decembrie 2018

În prima parte a săptămânii atenția nativilor Berbec va fi focusată pe carieră, responsabilități de la muncă, posibil o plecare în interes de serviciu. Oportunități vor veni și pentru cei cu activități pe cont propriu, aceștia pot să înceapă o colaborare cu cineva din afara țării, să se facă remarcați prin intermediul internetului, să fie recomandați de o persoană importantă. Ceea ce se începe acum, din Ianuarie 2019 o să devină aplicabil.

Pe data de 13 Decembrie Mercur revine în Săgetător, activând casa studiilor, călătoriei, spiritualității, de aceea vedem ca în următoarele 4 săptămâni să fiți mai mereu plecați sau să primiți oaspeți. Acest dute-vino este binevenit, deoarece o să vă ajute să învățați lucruri noi, o să aflați informații, plus că este posibil să luați decizia de a mai studia ceva.Conjuncția Mercur-Jupiter aduce noroc la examene între 13-15 Decembriee, o să aveți parte de multă înțelepciune, vă ajută să vă remarcați, aveți inspirație etc. Tot în acest interval aveți șansa să reluați unele relații din trecut, cu prieteni care în ultima perioadă au fost fie plecați, fie s-au focalizat pe familie, muncă, bani.

Berbecii se pot îndrăgosti, iubirea poate să apară în situații din cele mai atipice, partea bună este că vă simțiți plini de energie, dornici să acordați o șansă unor persoane noi, în care paradoxal aveți încredere. Totuși, cuadratura Uranus-Nodul Nord vă atrage atenția la greșelile din trecut, de aceea ar fi bine să evitați același tipar de comportament în abordarea unei eventuale relații. 

Citeste si  superstiţii din bătrâni pentru un an plin de iubire

Sunt nativi care sunt deja într-o familie, pentru aceștia tranzitul Lunii prin semn între 13-16 Decembrie aduce predispoziția de a remedia unele defecțiuni în casă, pot să facă o vizită rudelor, să vândă un bun etc. Cineva din familie poate să se confrunte cu probleme de sănătate, să aibă nevoie de spitalizare, să fiți nevoiți să vă reorganizați programul pentru acesta.

Pe weekend o să faceți un bilanț asupra situației financiare, o să discutați cu partenerul despre o posibilă investiție/ călătorie/vânzare, o să cădeți de comun acord că este bine să dați curs acelor idei. Dacă o să plecați într-o minivacanță, tendința va fi să cheltuiți mai mult decât v-ați propus.Pe partea de sănătate în continuare este risc de a manifesta unele probleme, acestea se pot localiza în zona capului: depresii, căderi nervoase, atacuri de panică, migrene etc.

Horoscop săptămânal 10-16 Decembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA