HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Gemeni

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 10-16 Decembrie 2018 pentru nativii din Gemeni

Gemenii vor fi prinși în situații care necesită cheltuială, pot interveni tot felul de evenimente care aduc la pachet plăți

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Gemeni. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Gemeni previziuni 10-16 Decembrie 2018

Între 10-13 Decembrie, Gemenii o să achite taxe, o să fie prinși în situații care necesită cheltuială, pot interveni tot felul de evenimente care aduc la pachet plăți. Acest dezechilibru financiar vă motivează să faceți ceva pentru voi, să căutați fie un loc mai bun de muncă, fie să doriți să renegociați salariul, poate chiar să luați în calcul ideea de a pleca o scurtă perioadă de timp din țară.

Având în vedere contextul astral actual, vedem ca tot ce gândiți să se materializeze repede, mai ales că din 13 Decembrie Mercur va reveni în Săgetător, activând pentru voi în următoarele 4 săptămâni deplasările, colaborările cu persoane din străinătate, iubirile la distanță.Practic, voi aveți nevoie de resurse: bani/ timp, sănătate și Universul dorește să vă ofere iubire, la acest rezultat se va ajunge prin ocolire, însă veți fi bucuroși la final de aceste daruri. 

Între13-16 Decembrie Luna va tranzita casa profesiei, acest surplus energetic aduce o mai bună mobilizare, o să aveți curajul de a spune ceea ce simțiți șefilor, plus că veți avea un randament mai bun în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Multă atenție vă recomandăm în acest interval, deoarece Marte este alături de Neptun în conjuncție la grad perfect, veți avea tendința să acționați pe bază de instinct, să fiți certați, să vă enervați, să înaintați chiar demisia dacă simțiți că ați ajuns la epuizare.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11-17 Februarie 2019 pentru zodia Capricorn

Acest aspect este greu de susținut, deoarece vă aduce multă epuizare, de fapt ați observat în ultimele 2-3 săptămâni aceste stări, însă acum va fi apogeul, veți merge pe ”totul sau nimic”. Cei mai susținuți Gemeni vor fi cei care activează pe cont propriu, dețin un talent, prestează activități spirituale, deoarece vor avea parte de o revoltă în gândire, își vor da seama unde greșesc în modul de abordare a banilor, se vor mobiliza pentru a obține o mai bună vizibilitate.Afectiv, toată săptămâna aduce susținere, partenerul poate fi mai afectuos ca niciodată, însă simțiți că pune ceva la cale, Venus în cuadratură cu Saturn vorbește de secrete, relații extraconjugale, tentații etc.

Cei care sunt singuri pot să participe pe weekend la evenimente, petreceri, să fie înconjurați de persoane noi, care să le atragă atenția. Ideal ar fi să nu grăbiți lucrurile, pe fondul de a avea pe cineva. Jupiter pe casa căsătoriei va sta până în Decembrie 2019, de aceea o să aveți timp să găsiți pe cineva care să fie pe aceeși lungime de undă cu voi.

Pe partea de sănătate, aveți tendința de a lua decizii radicale, să nu vă mai placă modul în care arătați, să începeți o dietă, să mergeți la sală, să renunțați la un tratament anti-depresiv.

Horoscop săptămânal 10-16 Decembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA