HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Taur

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 10-16 Decembrie 2018 pentru nativii din Taur

Pentru Taur săptămâna aduce în actualitate ideea de studiu, examene, reluarea unor prietenii, aflarea unor secrete etc.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Taur. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Taur previziuni 10-16 Decembrie 2018

Pentru nativii Taur intervalul 10-16 Decembrie aduce în actualitate ideea de studiu, examene, reluarea unor prietenii, aflarea unor secrete etc. În linii mari, acum doriți să obțineți mai mulți bani, ceea ce toată lumea râvnește în ziua de azi, numai că voi o să vă mobilizați pentru a face ca acest vis să se transforme în realitate.

Mercur revine pentru 4 săptămâni pe casa a VIII-a, a bunurilor venite de la alții, de aceea vedem să găsiți o modalitate prin care să vă rotunjiți veniturile, fie de pe urma unui hobby, fie prin vânzarea unui bun etc. Taurii care sunt implicați într-un proces pot să audă pronunțarea unei sentințe în perioada 12-14 Decembrie.Afectiv, se resimte o stare de apăsare, partenerul/un părinte/un prieten vă dezamăgește, constant ați încercat în ultima perioadă să îl învățați de bine, însă acesta nu ține cont de părerile oferite. Ideal ar fi să nu mai insistați, deoarece s-ar putea să se răcească relația între voi, dat fiind faptul că vă enervați repede.

Citeste si  HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 15 februarie 2019

Dacă sunteți părinți, între 13-16 Decembrie este posibil să aflați un secret despre copii, posibil chiar să fi fost mințiți de cei mici cu privire la note, bani, modul în care socializează la școală.

Dacă doriți să începeți un studiu intens, să vă specializați pe un domeniu nou, toată această săptămână este de bun augur, deoarece aveți pe casa psihicului pe Uranus în cuadratură cu Nodul Nord, care face să doriți mai mult de la voi.

Singura atenționare poate veni între 14-15 Decembrie, din trafic, veți fi predispuși pentru a întâmpina probleme, să fiți amendați. Dacă o să fiți organizați, o să verificați actele înainte de a pleca din casă, totul va fi bine.Starea interioară în weekend este de optimism, veți fi motivați de o întâlnire penrtru a face mai mult pentru propria persoană, plus că vă simțiți în formă pentru a demara activități noi.

Horoscop săptămânal 10-16 Decembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA