HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Fecioară

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Fecioară

Posibile obstacole se întrevăd, există posibilitatea ca un superior să interpreteze greșit unele gesturi făcute de voi

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Fecioară. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Fecioară previziuni 10-16 Decembrie 2018

Fecioarele între 10-11 Decembrie vor fi tentate să dea curs unor provocări venite pe partea afectivă, se simt provocate de persoane noi, vă place această stare, plus că vă simțiți apreciați, încurajați, plini de energie, deoarece ieșiți din zona de confort. Ideal ar fi să fiți atenți la destăinuiri, încercați să nu spuneți tot ce aveți pe suflet, important este să manifestați o doză de mister.

Posibile obstacole se întrevăd între 12-14 Decembrie la locul de muncă, deoarece există posibilitatea ca un superior să interpreteze greșit unele gesturi făcute de voi. Încercați să nu dați impresia de superficialitate, cu toate că nu aveți chef de a face nimic, ceea ce va conduce în săptămâna următoare la o aglomerare, suprasolicitare.  Decizii grele pot să intervină între 13-16 Decembrie în relația cu cei mici (dacă sunteți părinți) deoarece o să aflați un adevăr, o să fiți puși în situația de a-i pedepsi pe aceștia pentru faptele comise. Partenerul nu este de acord cu deciziile impuse de voi, iar de aici până la ceartă nu mai este mult.

Citeste si  Previziuni pentru săptămâna 18-24 Februarie 2019. O săptămână absolut fabuloasă

Conjuncția Marte-Neptun va fi picătura care umple paharul, mai ales în relațiile care nu mai funcționează, întrucât Fecioarele se vor simți folosite, mințite, exploatate, fapt ce poate să conducă la luarea deciziei de a rupe relația.

Această amenințare nu se va materializa, deoarece pe 16 Decembrie, Luna va poposi în Berbec, aducându-vă iar în atenție faptul că o să vă descurcați greu dacă o să renunțați la ceea ce ați construit în ani. Vă recomandăm în această săptămână să vă analizați trecutul, relația cu părinții (copilăria) pentru a înțelege ce repetați pe pilot automat, acum, în stadiul de adult.   

Cel mai probabil după această retrospectivă, Fecioarele o să simtă că iubesc, că sunt iubite, însă lipsește comunicarea, că au și ele puncte slabe (doar judecă, fără să acționeze). Horoscop săptămânal 10-16 Decembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA