HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Leu

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Leu

Veți beneficia de o săptămână plină la locul de muncă, însă iubirea primită de la ceilalți va aduce un aport mare de energie

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Leu. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Leu previziuni 10-16 Decembrie 2018

Pentru Lei, prima parte a intervalului analizat, 10-13 Decembrie, aduce multă muncă, stres, dispute la locul de muncă, amânări etc. Cel mai probabil va fi nevoie de a rămâne peste program pentru a rezolva ceea ce a rămas în urmă.

Partea bună este că din 13 Decembrie, Mercur, planeta comunicării, a imaginației, va reveni pentru 4 săptămâni în Săgetător, activând creativitatea, imaginația, de aceea vedem să fiți mult mai eficienți.Afectiv, între 12-13 Decembrie, Luna va străbate casa relațiilor, ceea ce poate să aducă o mai bună relaționare cu partenerul, o să reușiți să discutați sincer, să vedeți dacă mai are rost relația sau nu, plus că acum sunteți susținuți și de Jupiter din casa iubirii.

Dacă ați trecut în ultimele luni printr-o despărțire și partenerul constant a dorit să revină în viața voastră, s-a schimbat, există posibilitatea de a-i oferi încă o șansă, însă are nevoie de multă imaginație pentru a ajunge iarăși la inimile voastre.

Cei care nu au ajuns în puncte atât de critice în cuplu după Septembrie 2018, în această săptămână pot să planifice o călătorie, să ia decizii importante pentru viitor: oficializare, mutat împreună, conceperea unui copil. Practic, după un an greu, marcat de multe încercări, acum a venit perioada de liniște, aveți posibilitatea de a analiza ce este mai bine pentru voi.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18-24 Februarie 2019 pentru zodia Rac

Între 13-16 Decembrie, Luna va fi plasată pe casa banilor veniți de la alții și a problemelor de sănătate, prin urmare pot să apară ceva bani în plus, obținuți fie dintr-un câștig neașteptat, fie vi se oferă o anumită sumă pe care ați oferit-o ca împrumut etc.Pe partea de sănătate, vă recomandăm să fiți atenți la simptome, pot să apară probleme ale aparatului ginecologic, sistem osos, alergii etc.

În ansamblu veți beneficia de o săptămână plină la locul de muncă, însă iubirea primită de la ceilalți va aduce un aport mare de energie, care vă va motiva, o să faceți față la orice provocare.

Horoscop săptămânal 10-16 Decembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA