HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10-16 Decembrie 2018 pentru zodia Rac

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 10-16 Decembrie 2018 pentru nativii din Rac

Vedem să vă confruntați cu stări limită, să fiți provocați de trecut, să fiți puși în fața unor situații greu de anticipat

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Rac. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Rac previziuni 10-16 Decembrie 2018

Cu toate că Nodul Nord (karma pozitivă) este în semnul vostru și vă aduce protecție, susținere, reușită, iubire, proiecte noi, bani etc., în săptămâna 10-16 Decembrie vedem să vă confruntați cu stări limită, să fiți provocați de trecut, să fiți puși în fața unor situații greu de anticipat, care trebuie să fie elucidate, rezolvate.

Relațiile afective/sociale vor fi cele care vor aduce aceste stări de disconfort, cuadratura Nodul Nord-Uranus este cea care stă în spatele acestui joc periculos. Va fi greu să nu dați curs instictului de moment, deoarece Marte în conjuncție cu Neptun va aduce revoltă în gândire, o să vă simțiți dezamăgiți de cei din jur, deoarece una au zis, alta au făcut.Între 10-13 Decembrie apar oportunități de a face bani din vânzarea unui bun, dintr-o activitate extraprofesională, de pe urma unui comision, ceea ce o să vă bucure, plus că o să mai achitați din datorii.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18-24 Februarie 2019 pentru zodia Fecioară

Tot pe 13 Decembrie, Mercur, planeta comerțului, a comunicăriii, revine în casa muncii și a sănătății, oferind posibilitatea de a relua un contract, colaborare inițiată la începutul lui Noiembrie 2018.

În următoarele 4 săptămâni o să vă focusați energia pentru a finaliza un proiect, pentru a face o impresie bună unui potențial colaborator/client, posibil chiar să începeți întocmirea unor demersuri pentru a participa la un concurs/ interviu. În plus, o să simțiți nevoia de a învăța ceva nou, să vă specializați, să deveniți mai buni pe ceea ce faceți.

Afectiv, între 13-16 Decembrie există predispoziția de a comunica eficient cu partenerul, cel mai probabil o să faceți planuri de viitor: mutat, investiții, oficializare, copii. Ceva însă vă neliniște, vă face să fiți nemulțumiți de modul în care decurge totul, posibil să simțiți că este cineva în afara relației care nu vă dorește împreună.Pe partea de sănătate, vă recomandăm atenție la ce veți consuma, pot să apară probleme de digestie, ce pot afecta stomacul, ficatul, pancreasul.

Horoscop săptămânal 10-16 Decembrie 2018 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA