Ploaia de meteori quadrantidele. Efectele fenomenului, zodie cu zodie

Astăzi, 3 ianuarie și mâine, 4 ianuarie, asistăm la o ”ploaie” de meteori denumiți quadrantide, iar fenomenul are efecte din punct de vedere astrologic.

Este primul fenomen major din anul 2019 la care asistăm, informează astronomii și astrologii.

Este vorba despre meteori cu viteză moderată. Acești meteori provin din asteroidul 2003EH1 și sunt, de fapt, resturi de praf cosmic. Resturile ard când intră în atmosfera terestră, iar imaginea pe care o formează pe cer este una spectaculoasă.Sunt zodiile influențate de acest fenomen? Da și nu!

Nu este un fenomen care să schimbe radical traiectoria fiecărei zodii, dar cert este că, la fel ca fiecare ploaie de meteori, și aceasta are câteva efecte.

În primul rând, ploile de meteori își pun amprenta energetică îndeosebi asupra zodiile de aer. Toate fenomenele astronomice/ astrologice care au un împact mediu sau major cu atmosfera terestră vin cu un impuls, cu o energie aparte pentru Gemeni, Balanțe și Vărsători.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 Februarie-3 Martie 2019 pentru zodia Taur

De asemenea, de fiecare dată când vorbim despre arderea unor obiecte cosmice (praf cosmic în acest caz) avem elementul foc, deci putem spune că și zodiile de foc au parte de o energie aparte, de o vibrație aparte.

Săgetătorii, Leii și Berbecii vor fi în centrul atenției pentru o perioadă scurtă, până pe 5 ianuarie, când au ocazia să îi eclipseze pe cei din jur.Celelalte șase zodii, Racii, Peștii, Fecioarele, Taurii, Capricornii și Scorpionii nu vor fi influențate în niciun fel de ploaia de meteori, ba chiar vor fi două zile monotone, însă liniștite și nu deprimante.

CITEȘTE ȘI: Numerologul Anatol Basarab despre cum va fi 2019 pentru noi

Zile cu noroc și ghinion în 2019, în funcție de zodieHoroscop Mariana Cojocaru. Care sunt femeile divine din zodiac


Sursa