Horoscop Neti Sandu 4 ianuarie. Cele 3 zodii care primesc vești bune

Horoscop Neti Sandu 4 ianuarie. Veşti bune azi. O să ne iasă uşor toate, poate şi pentru că avem mai multă încredere în noi şi ne putem folosi energia la maximum.Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă şi de noi şi de ai noştri.

BerbecO rezolvare, după lungi aşteptări, vi s-a dat ok-ul pentru o colaborare, poate vreţi să faceţi un credit bancar să vă luaţi casă, maşina, o vacanţă de cinci stele. Poate va apucaţi de nişte cursuri, urmaţi o specializare şi o să vă crească, automat, cota valorica.

TAURÎn continuare e o perioadă favorabilă relaţiei de cuplu, iar dacă n-aveţi pe nimeni o să apară cineva – totul e să vă doriţi să fiţi iarăşi în doi, că se poate. Poate va vinde cineva un pont şi aflaţi cum să obţineţi mai uşor un credit pentru ceva de care aveti nevoie urgent.

Horoscop Neti Sandu 4 ianuarie – Gemenii sunt chemați la discuții

GEMENISe poate să fiţi chemaţi la nişte discuţii pe marginea unor proiecte de serviciu şi să vă exprimaţi un punct de vedere, să luaţi şi decizii. Cineva care-şi doreşte să fiţi împreună revine în forţă, pentru că vrea să vă recucerească şi asta neapărat.

RACPoate faceţi cumva, măcar acum după sărbători să-i adunaţi pe toţi ai voştri la un loc, să păşiţi cu dreptul în anul care vine şi să aveţi parte de confort sufletesc. O să faceţi treaba pe-acasă şi poate va rămâne timp să şi plecaţi pe undeva în vizită, la plimbare, să vă deconectaţi.

LEUAveţi multe idei de proiecte pe care vreţi să la puneţi în practică şi o să reuşiţi, treptat, să faceţi ce v-aţi propus, c-o să daţi şi de sponsori care să vă finanţeze. E cineva care o să vă abordeze cu îndrăzneală, pentru că simte un potenţial de relaţie care trebuie explorat.

FECIOARĂ

Se poate să mai luaţi câte ceva pentru casa, numai pentru ca ati fi dat de nişte reduceri atrăgătoare şi o să vă puneţi casa la punct cu minimum de efort financiar. O să mai achitaţi nişte dări, poate v-o fi rămas ceva neplătit de anul trecut şi o să vă eliberaţi de o grijă.

Citeste si  Urania horoscop de weekend - tensiuni între zodii 22-24 februarie

BALANŢA

Aflaţi noutăţi care vă pot pune pe o nouă traiectorie profesională şi o să vă redescoperiţi, o să vă bucuraţi de o libertate de exprimare. Vă invita cineva în alt oraş, poate e o staţiune turistică şi rămâneţi peste noapte acolo, încă o zi, două.

Horoscop Neti Sandu 4 ianuarie – Săgetătorii sunt entuziasmați

SCORPION

O să luaţi nişte bani care-or să vă fie de mare folos dacă vă duceţi la distracţie pe undeva, poate plecaţi într-un city break, să vă aerisiţi. O să vă contacteze cineva c-aveţi o partitura de afaceri, să câştigaţi nişte bani, şi glorie dacă s-o putea.

SĂGETĂTOR

O veste, o prezenţă, un cadou, o ieşire în lume ceva o să spargă monotonia şi o să vă trezească un entuziasm care să vă dea un suflu nou, o speranţă de viaţă şi mai bună. Începeţi proiecte noi care să vă propulseze în cariera şi să vă repoziţionaţi pe scenă socială.

CAPRICORN

Puteţi primi răspunsuri favorabile la cererile pe care le-aţi înaintat anul trecut şi să recuperaţi şi bani, printre altele. Începeţi proiecte noi la care veţi munci în ritm susţinut şi o să primiţi recunoaştere la sfârşitul anului.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă coopteze cineva într-un proiect particular şi dacă dispuneţi de timpul necesar şi de energie o să va-ncumetati, pentru că vă place genul. O să vă suiţi la volan sau în tren s-o porniţi într-o aventură turistică, acolo unde vă aşteaptă nişte prieteni sau rude.

PEŞTI

E bine sa aveţi un plan de ascensiune în cariera pentru că mai mult ca sigur o să se intâmple ceva de genul ăsta şi pregătiţi terenul. O invitaţie la un eveniment monden, poate să fie vorba şi despre voi acolo, c-o să primiţi un premiu.

Sursa: Pro TV

Citește și: Horoscop 4 ianuarie 2019. Zodia care primește o șansă unică

SURSA