HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Taur

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru nativii din Taur

O săptămână ce face ordine în viața afectivă, socială, o să aveți parte de surprize neașteptate, dacă o să mergeți pe intuiție, nu o să vă pară rău în 2019

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Taur. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Taur previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Nativii Taur între 7-10 Ianuarie se vor focusa pe carieră, ceea ce este un lucru extrem de bun, numai că simțiți că cineva vă forțează mâna pentru a semna un contract, pentru a oferi pe loc un răspuns, vă recomandăm să mai așteptați o săptămână dacă este posibil.

Taurii care sunt în căutarea unui loc de muncă vedem să ia în calcul ideea de a studia ceva nou, de a-și îndrepta atenția către un alt domeniu de activitate, ceea ce va fi o alegere inteligentă. Partea mai puțin plăcută constă în faptul că nu aveți nici timp, nici bani pentru a începe aceste activități acum, de aceea între 10-13 Ianuarie, cel mai probabil, o să luați legătura cu un prieten, rudă îndepărtată, pentru a vă ajuta în îndeplinirea scopului propus. Din contextul actual reiese faptul că persoanele care v-au fost alături în ultimii 7 ani se vor eschiva de la a vă face un serviciu, posibil doar un fost partener să vină în întâmpinarea voastră.

Citeste si  Constelatii Familiale - Cine esti tu in familia ta? Workshop 2-3 martie 2019, Bucuresti

Afectiv, urmează o săptămână extrem de agitată, Venus în trigon cu Marte arată posibilitatea de a rupe o relație, mai ales dacă în ultimele 2-3 luni a trecut prin momente tensionate, marcate de gelozie, infidelitate, secrete.

Mai există posibilitatea ca o persoană din trecut (ultimii 2-3 ani) să revină în viața voastră afectivă, prezența acesteia să vă facă să reveniți asupra deciziei de separare. Totul se poate întâmpla la un eveniment, petrecere, loc de muncă etc.

Financiar, ar fi indicat în weekend să fiți mai atenți la cheltuieli, deoarece din dorința de a face impresie se poate ajunge la deficit. Indicat ar fi să evitați în următoarea perioadă a da bani cu împrumut, deoarece foarte greu o să vă mai revină acele sume înapoi, posibil în Iunie-Iulie 2019.În ansamblu, o săptămână ce face ordine în viața afectivă, socială, o să aveți parte de surprize neașteptate, dacă o să mergeți pe intuiție, nu o să vă pară rău în 2019.

Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA