HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Fecioară

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Fecioară

Prima parte a săptămânii se anunță productivă, posibil să intrați în posesia unei sume de bani, să vă bucurați de un avantaj, un favor

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Fecioară. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Fecioară previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Prima parte a săptămânii pentru unii nativii Fecioară se anunță productivă, posibil chiar să intrați în posesia unei sume de bani, să vă bucurați de un avantaj, un favor. Cel  mai probabil ați râvnit la această situație din Mai 2018, ceea ce o să vă bucure acum, deoarece știți că Universul lucrează pentru voi. 

Uranus revenit la mers direct activeză până în Martie 2019 obținerea pronunțării în cazul unui divorț.
Între 7-10 Ianuarie, Luna tranzitează casa muncii, aducându-vă la cunoștință faptul că ați greșit ceva în luna Decembrie, posibil chiar să luați de la început un proiect.Se observă stres, neliniște, agitație, nervi, poate chiar să luați în calcul ideea de a vă da demisia.  
În intervalul 10-13 Ianuarie o să vă focusați mai mult pe relația de cuplu, aveți foarte multe de discutat, posibil chiar să luați în calcul ideea de a oficializa relația, de a lua în calcul posibilitatea de a aduce pe lume un copil.

Citeste si  mister și armonie – Pești

Tot acest zbucium interior din weekend este generat de faptul că nu vă mai simțiți bine în situațiile actuale, doriți o schimbare, de a evada, de a vedea ce planuri are cel drag. Cele 4 planete din Capricorn doresc să pună ordine în  sfera sentimentală, pentru a avea în 2019 echilibrul necesar pentru a avansa.

 În ansamplu, intervalul 7-13 Ianuarie vă nemulțumește, deoarece vedeți că cei din jur doresc să profite de voi, această problemă existențială va lua sfârșit la finele lui Aprilie 2019, dar până atunci trebuie să acordați mai multă atenție stării interioare.

Cei care practică unele tehnici spirituale, de echilibrare, se pare că vor avea parte de revelații. Bolile cronice pot fi iarăși activate, de aceea încercați să luați tratamentul la timp.Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA