HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Leu

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Leu

Leii care sunt în căutarea unui loc de muncă, între 10-13 Ianuarie pot să participe la interviuri, să susțină testări, să fie bine văzuți

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Leu. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Leu previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Săptămâna analizată aduce multe provocări, în special la locul de muncă, vedem să reveniți asupra unor situații tensionate, ce nu și-au găsit rezolvare la finele lui 2018. Se pare că aveți parte de multe restricții, amânări sau constatați că cineva încearcă cu orice preț să profite de pe urma muncii voastre.

Cele 4 planete din casa muncii vă pot oferi noi posibilități, de aceea încercați să fiți deschiși la provocări. Leii care sunt în căutarea unui loc de muncă între 10-13 Ianuarie pot să participe la interviuri, să susțină testări, să fie bine văzuți.Cei mai vizați de aceste aspecte sunt acei nativi Leu care prestează activități de cercetare, studiu etc., aceștia vor avea parte de inspirație, posibil chiar să fie remarcați de oameni influenți. Se mai poate identifica scenariul în care cineva dorește să vă atragă prin mici tertipuri de partea sa. În orice caz, asupra acestor probleme veți mai reveni în decursul anului, dar într-o manieră foarte agresivă.

Citeste si  HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 21 februarie 2019

Între 10-13 Ianuarie, mulți nativi Leu pot să afle un secret despre o rudă, posibil cineva să fi înstrăinat un bun/ un produs fără știrea voastră. Dacă aveți probleme în gospodărie (la instalația electică, gaz etc.), în acest interval o să reușiți să le rezolvați.

Toată săptămâna pe partea afectivă o să simțiți nevoia de a spune ceea ce simțiți celui drag, Venus în trigon cu Marte poate să aducă dispute de la unele bârfe lansate de rudele partenerului. Încercați să abordați totul cu calm.

Pentru cei care sunt singuri, weekendul poate să aducă o persoană nouă în viața voastră.  
În fond, acest context astral aduce o conștientizare a atitudinii pe care o manifestați față de ceilalți, o să fiți mai atenți la propriile gânduri.Sănătatea nu pune probleme, totuși este bine de luat în calcul posibilitatea de a preveni un accident în trafic (conduceți cu prudență).

Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA