HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Rac

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru nativii din Rac

Vești bune pe partea profesională, fie un loc nou de muncă, fie o avansare, mai multă atenție la afecțiunile ce apar pe partea ginecologică

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Rac. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Rac previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Pentru nativii Rac acest interval confirmă stările ce au venit după 6 Ianuarie, activate de Eclipsa de Soare.

Racii se vor încadra în 2 categorii, cei care vor fi răsplătiți pentru eforturile depuse din punct de vedere sentimental în 2018 (partener nou, copii, mutare împreună, oficializare) sau cei care au trecut cu vederea peste unele probleme în căsnicie (certuri, violență, înșelat, secrete), urmând ca acum să pună punctul pe i, de aceea ideal ar fi să puneți mai mult preț pe voi, să spuneți ceea ce simțiți partenerului, iar dacă nu vă mai mulțumește contextul actual, să puneți stop.Soarele în conjuncție cu pedeapsa în viață vorbește între 7-10 Ianuarie de stare de tristețe, dezamăgire, unde mai adăugăm și faptul că Luna se află în casa a VIII-a , a divorțului, a tentațiilor, a cheltuielilor neașteptate, deducem faptul că mulți nativi vor dori să evadeze din contextul în care se află.

Citeste si  Calendarul evenimentelor - 24 februarie

Între 10-13 Ianuarie Luna străbate casa studiilor, deplasărilor, discuțiilor cu persoane din lumea bună, autorități. De aceea vedem în calcul ideea de a vă documenta cu privire la ceea ce simțiți, poate chiar veți cere sfatul unui psiholog, astrolog, preot etc.

Venus în trigon cu Marte aduce vești bune pe partea profesională, fie un loc nou de muncă, fie o avansare, în ansamblu aspectul este și agresiv, deoarece amintește de tentații la locul de muncă (fie cu șefii, fie cu superiorii). Se creează acum un context care se va amplifica în 2019, urmând ca în Decembrie abia să reușiți să vă desprindeți.

Pe partea de sănătate, vă recomandăm mai multă atenție la afecțiunile ce apar pe partea ginecologică: infecții, boli cu transmitere, infertilitate etc. Șansele ca tot ce apare acum până în Martie 2019 să se complice sunt de peste 90%.Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA