HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Balanță

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru nativii din Balanță

Această săptămână vă poate învăța să mai spuneți și NU provocărilor, chiar dacă ele sunt benefice, bateriile interioare sunt epuizate.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanță. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Balanță previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Săptămâna 7-13 Ianuarie pentru Balanțe aduce vești bune, cel mai probabil o să reușiți să reparați un bun, să vindeți un produs sau să obțineți o aprobare/ moștenire. Însă bucuria nu ține mult, deoarece sfera sentimentală este zguduită de unele evenimente neașteptate, casele de iubire și relații sunt extrem de agitate, posibil să aflați un secret despre partener/copii, să fiți puși în fața unor situații neașteptate.

Balanțele vor trebui să dea dovadă de sânge rece, să preia inițiativa, ideal ar fi să abordați totul cu mult calm, diplomați. Rezultatul va fi unul favorabil, o să reușiți să stabiliți noi obiective în căsnicie.  Pe partea profesională, între 10-13 Ianuarie se observă posibilitatea de a finaliza un proiect, de a primi o propunere din partea unei persoane noi. Stresul poate să lase urme pe sistemul nervos, încercați să cereți ajutorul unei persoane noi.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18-24 Februarie 2019 pentru zodia Rac

Balanțele pot fi prinse în capcane în această perioadă, munca lor se dorește a fi prestată mai mult pe gratis, acești nativi percep mesajul, numai că sunt dificile conjuncturile. Vor fi nativi ce vor da curs acestor tentații, numai că rezultatele vor veni în 5-6 luni de zile, viața lor va fi foarte complicată, nu vor mai avea timp de nimic.

Dacă tot veni vorba despre timp, ne vom referi și la relația cu rudele, aspectele săptămânii pe casa a IV-a nu sunt benefice, pot să aducă în actualitate unele probleme de sănătate ale membrilor familiei.

Atenție totuși la răceli, gripe, accidente în trafic, infecții, operații etc. Această săptămână vă poate învăța să mai spuneți și NU provocărilor, chiar dacă ele sunt benefice, bateriile interioare sunt epuizate.Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA