HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Scorpion

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru nativii din Scorpion

Scorpionii singuri pot să se îndrăgostească, să aibă parte de petreceri, să se bucure în continuare de venirea anului nou.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Scorpion. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Scorpion previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Iubirea pentru nativii Scorpion în această săptămână aduce multe schimbări de situație, aglomerarea din casa relațională dintre 10-13 Ianuarie poate oferi alte păreri despre partener. Scorpionii singuri pot să se îndrăgostească, să aibă parte de petreceri, să se bucure în continuare de venirea anului nou.  

Scorpionii nu mai înțeleg ce se întâmplă cu ei între 7-10 Ianuarie, deoarece au parte de stări de singurătate, abandon, simt că ceilalți profită de munca lor, de aceea vedem să vă răzvrătiți, să deveniți mai agresivi.  Cele mai tensionate situații se vor înregistra la locul de muncă, acolo unde din Mai 2018 s-au făcut compromisuri, cel mai probabil de acum veți fi hotărâți să puneți punct unor colaborări. Acești nativi vor să trăiască, să nu se mai confrunte cu restricții, să fie apreciați, cuvântul lor să fie luat în seamă de partener.

Citeste si  Secretele culorilor în Feng Shui – cum să atragi bunăstarea și să ții departe necazul

Venus în trigon cu Marte în această săptămână poate aduce o iubire neașteptată într-o deplasare. Rupturile sentimentale ce au apărut în Octombrie-Noiembrie 2018 acum pot fi revizuite, acele persoane să dorească iar să reia legătura cu voi. Știm că nu sunteți genul de persoane care se întorc în trecut, însă de astă dată șansa ține cu voi, o să ascultați de inimă.

Aceste aspecte de pe casa relațională se vor mai relua până la finele lui Aprilie 2019, de aceea idear ar fi să mai așteptați până o să luați o decizie.

Capitolul sănătate nu oferă surprize, doar în intervalul 13-14 Ianuarie se pot vedea unele probleme legate de sistemul digestiv, stomatologic, neuronal.Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA