4 indicii clare că partenerul tău nu e atât de îndrăgostit pe cât spune

Simți că cel de lângă tine nu te mai iubește cum o făcea odată? Indicii clare despre ce simte pentru tine

Uneori, oamenii spun sau fac lucruri pe care nu le simt. Avem o înclinație nativă, spun psihologii, spre minciună. Dar, din fericire, cunoașterea principiilor de bază ale limbajului trupului ne poate ajuta să descifrăm ce simt de fapt oamenii din jurul nostru. Acest lucru este util mai ales când vine vorba de dragoste.

 Dacă ai îndoieli legate de sentimentele iubitului tău, fii atentă la următoarele gesturi și tipare comportamentale:

1. Începe încet să creeze distanță între voi
La începutul relației de cuplu primează atracția fizică, dar pe parcurs este înlocuită de sentimente mult mai complexe – iubire, dragoste, respect și dorința de apropiere psihologică. Dacă apare o distanțare între voi, ar trebui să întrebi unde se îndreaptă relația voastră. Când lipsește iubirea, nu există nici dorința de apropiere fizică, de atingere.

2. Evită să te privească în ochi
Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Gandește-te la momentele în care erați îndrăgostiți și vă priveați în ochi clipe în șir. Specialiștii în limbajul trupului arată că o lipsă repetată de contact vizual este un semn destul de clar că partenerul nu este îndrăgostit.

Citeste si  Horoscop final de săptămână cu Mihai Vorpchievici

3. Nu se bucură să te vadă
Când iubești pe cineva, îți place ca pur și simplu să fii în preajma acelei persoane. Lipsa de entuziasm și fericire a partenerului în prezența ta ar putea indica și lipsa dragostei. Atenție însă la situația propriu-zisă, pentru că e posibil ca doar să fie îngrijorat din diverse alte situații.5. Ai sentimentul că te minte
Nu în ultimul rând, dacă simți că partenerul tău te minte, cel mai bine ar fi să discuți deschis cu el despre sentimentele voastre, să îi vorbești despre îndoielile tale și apoi să luați împreună o decizie. Oricare ar fi aceasta, gândește-te mereu la binele tău și la faptul că fiecare om are dreptul să fie fericit, să iubească și să fie iubit.

SURSA