HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Vărsător

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Vărsător

Uranus, guvernatorul vostru, toată săptămâna vă oferă susținere în activitățile inițiate alături de partener

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Vărsător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Vărsător previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Luni, 14 Ianuarie, este posibil ca nativii Vărsător să se bucure de o discuție importantă la locul de muncă, vedem șanse mari să se prelungească un contract, să apară oportunități de avansare, poate chiar voi aduceți o idee bună pentru promovarea firmei etc.

Chiar dacă nu toți colegii vor fi de acord cu voi, vedem să faceți impresie bună șefilor. Dacă aveți de susținut în această zi examene, vedem să vă bucurați de succes, norocul este de partea voastră.Luna între 15-17 Ianuarie va străbate casa investițiilor, aducând iar în discuție o posibilă investiție, ce doreați să o finalizați la finele lui 2018, de astă dată vedem ca totul să se organizeze mai repede, să apară persoanele necesare, care să vă îndeplinească dorința.

Între 17-19 Ianuarie, sfera sentimentală vă atrage atenția, cel mai probabil ajunge la urechile voastre o bârfă despre partener, rudele voastre etc. Vă va deranja mai mult faptul că persoana de la care a pornit totul vă este extrem de apropiată, de aceea se pare că o să luați măsuri.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18-24 Februarie 2019 pentru zodia Săgetător

Partea bună este că din 20 Ianuarie, Soarele ajunge în semnul vostru pentru următoarele 4 săptămâni, oferindu-vă perspective noi asupra capitolului iubire. Vărsătorii singuri pot să se îndrăgostească, să intre în noi contexte, care să conducă în următoarele luni la o relație romantică.   

Uranus, guvernatorul vostru, toată săptămâna vă oferă susținere în activitățile inițiate alături de partener, ideal ar fi să îi cereți și acestuia acordul cu privire la unele planificări.De acum, timp de aproximativ 5-6 luni, starea psihică cunoaște o renaștere, veți avea mai multă forță de determinare,  autocunoaștere.
Cei care au o deschidere spre partea de cunoaștere vor fi susținuți de contextul astral, pentru a primi confirmări.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA