HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Capricorn

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru nativii din Capricorn

Apare posibilitatea de a participa la un eveniment, întrunire unde veți afla informații noi, posibil chiar să vi se propună o colaborare

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Capricorn. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Capricorn previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Banii pe care îi așteptați de 2-3 luni se pare că vor veni între 7-10 Ianuarie, veți încasa cel mai probabil o primă tranșă acum, urmând ca în Aprilie să finalizați acea tranzacție. Luna în acest interval străbate casa veniturilor, prin urmare atenția voastră va fi îndreptată spre principii noi de a face bani. Aceste sume sunt binevenite, având în vedere că ați cheltuit mult de Crăciun.

Între 10-13 Ianuarie, Luna tranzitează casa deplasărilor, a comunicării, a relațiilor cu frații, prin urmare apare posibilitatea de a participa la un eveniment, întrunire unde veți afla informații noi, posibil chiar să vi se propună o colaborare/ invitație de a pleca în străinătate.Cei singuri sunt foarte avantajați, deoarece pe trigonul Marte-Venus pot să întâlnească persoane noi, cel mai probabil pe internet se poate înfiripa totul.  

Citeste si  Neti Sandu horoscop zilnic 15 februarie

Relațiile toxice care s-au confruntat din Decembrie 2018 cu probleme între 10-13 Ianuarie pot ajunge la despărțire. În această săptămână, nativii Capricorn încep în sfârșit să se aprecieze mai mult, să pună preț pe propria persoană, nu va mai conta gura lumii.

Copiii pot să vă facă unele surprize, mai ales dacă sunt la vârsta adolescenței, posibil chiar să primiți vestea că au fost selectați pentru un concurs.

Depresiile combinate cu excesul de alcool, tutun, drog etc. pot duce la atacuri de panică, manifestări violente. Acum  situațiile vor fi multiple, evident, nu toți Capricornii vor avea astfel de probleme. Încercați să vă rugați, meditați mai mult.Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA