HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 07 ianuarie 2019

HOROSCOPUL zilei, 07 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști

HOROSCOP 07 ianuarie 2019: Pe plan profesional, apar numeroase probleme și neînțelegeri. A se finaliza ceea ce deja este început…. Află ce rezervă astrele!

 Horoscopul zilei, 07 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Alegerile pe care le faci azi pot fi decisive. Încearcă să chibzuiești înainte de a acționa. Nu te opune lucrurilor care se pot dovedi a fi bune pentru tine, chiar dacă acum nu intuiești rezultatele viitoare. Schimbări majore se întrevăd, poate o mutare de domiciliu, relocare.

HOROSCOP Taur
Vești bune aduce ziua pentru tine, dacă dorești să câștigi mai mulți bani, se întrevede posibilitatea să apară unele șanse. Sentimental, simți impulsul de a comunica ideea de a pune o bază solidă în relația de dragoste, dar înainte de a o implementa, asigură-te că ai făcut o alegere potrivită în ceea ce privește partenerul de viață.

HOROSCOP Gemeni
Este posibil să iasă la suprafață o atitudine mai dură, deoarece partea profesională cere dozarea energiei, pentru a obține rezultatele dorite. Pe de altă parte se poate observa o dorință de a opri timpul în loc pentru a duce toate planurile la bun sfârșit, ceea ce nu este posibil.HOROSCOP Rac
Discursul tău este astăzi clar și concis, neînțelegerile cu cei din jur nu apar și sunt șanse de a atrage atenția unor binefăcători, oameni cu influență. În altă ordine de idei, dacă ai o relație mai tensionată cu frații, în această zi poți să reiei unele discuții, pentru a rezolva conflictul.

HOROSCOP Leu
Chiar dacă astăzi pot intra bani în cont, ar fi bine să ai grijă la cheltuieli, deoarece vor veni și vremuri mai austere. Emoțional, vei trece prin stări contradictorii, de la dezamăgire la bucurie, deoarece vei primi acele vești mult așteptate, însă unele vor fi adevărate provocări și îți vor pune la încercare răbdarea, încrederea în forțele proprii și în Univers.

HOROSCOP Fecioară
Încrederea și onestitatea sunt apreciate în relația de cuplu. Se pare că recompensele nu vor întârzia să apară. Șansele de reușită sunt posibile, astăzi ții piept adversarilor și dificultăților, pentru că voința îți este puternică și vei fi de neclintit pe drumul ales.

Citeste si  Horoscop 22 februarie 2019. O zodie își îndeplinește un mare vis

HOROSCOP Balanță
Dai dovadă de încăpățânare în luarea deciziilor. Nu asculți de sfaturile colegilor și acționezi doar după instinctul personal, însă riști să atragi o pierdere financiară, dacă nu te controlezi. Totuși, dacă dorești să te mai gândești, astrele îți oferă un moment de analiză, pe care ar fi bine să îl folosești, în caz contrar vor veni și sancțiunile.HOROSCOP Scorpion
La locul de muncă cineva îți poate oferi o veste bună legată de o sumă de bani sau despre achiziționarea unui bun. În schimb se întrevăd posibile tensiuni în relație. Însă acestea își vor găsi astăzi rezolvarea, dacă te vei vei ghida după principii morale corecte. Astfel vei reuși să-ți convingi partenerul drag de fidelitatea ta.

HOROSCOP Săgetător
În prima parte a zilei accentul se pune pe unele demersuri ce au fost începute în ultimile luni, probabil că dorești să te documentezi temeinic înainte de a achiziționa un bun alături de partenerul de viață. Creativitatea este la cote maxime, vei atrage atenția celor din jur și datorită bunelor maniere și a simțului artistic.

HOROSCOP Capricorn
Pe plan profesional, ai parte de numeroase probleme și neînțelegeri. Colegii nu te susțin în demararea noului proiect, dar încearcă să rămâi focusat și să finalizezi ceea ce ai început. În relația sentimentală ai putea să întreții atmosfera, să inițiezi un dialog, să vezi de fapt ce se ascunde în spatele rutinei, reproșurilor pe care le primești.

HOROSCOP Vărsător
Dacă totul ți se părea la voia întâmplării în viața ta, azi este momentul potrivit pentru ca să te reorganizezi. Este o zi bună pentru a face planuri pe termen lung. Simți că nu mai ai vreme de pierdut, vrei să iei atitudine și să te pui pe treabă în mod organizat. Inițiativa ta este susținută de astre.HOROSCOP Pești
Nu este exclus să fii implicat într-un proces de conștiință ce ține de o latură ascunsă, iar acum, fără să îți dai seama, din cauza unui mesaj, e-mail, poze, riști să te dai de gol. Prin urmare, vei încerca din răsputeri să-ți convingi partenerul că nu este adevărat ceea ce a descoperit despre tine, dar realitatea bate minciuna.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

SURSA