Lună Nouă în Capricorn – efectele asupra zodiilor

Este Lună Nouă în Capricorn. Fenomenul astronomic de aseară, 6 ianuarie, va avea efecte nebănuite asupra semnelor zodiacale.

Lună Nouă în Capricorn:

ZODIILE DE APĂ

Racii primesc un răspuns la o dilemă care i-a măcinat încă de anul trecut. Ceea ce află nu va fi tocmai pe placul lor, dar trebuie să se conformeze.Scorpionii primesc și ei o veste care le dă peste cap un pic planurile. Vor fi nevoiți să schimbe complet tactica de lucru.

Peștii sunt ceva mai liniștiți, căci Luna Nouă din Capricorn le aduce acea armonie în familie după care tânjeau.

ZODIILE DE FOC

Berbecilor le merge destul de bine în perioada asta. Luna Nouă le deschide orizonturile și le aduce lucruri bune în viață, mai ales materiale.Leii iubesc precum în adolescență. Sunt mânați de acest sentiment frumos în fața unor situații peste care pot trece doar cu fluturași în stomac.

Săgetătorii continuă să se distanțeze de anumite persoane, unele chiar parte din familie și sunt avantajați. Descoperă niște secrete murdare.

Citeste si  Calendarul evenimentelor - 20 februarie

ZODIILE DE AER

Gemenii au parte de o perioadă un pic mai melancolică. Se gândesc la lucrurile pe care le puteau face și nu le-au făcut la momentul potrivit.Balanțele și Vărsătorii trebuie să facă mai multă ordine în viața lor. Luna din Capricorn le arată care sunt lucrurile pe care trebuie să le schimbe ca să le fie mai bine.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii se gândesc serios la o investiție. E bine să își facă planuri, dar să nu se apuce fix acum de afaceri.

Fecioarele sunt dezamăgite de anumite persoane și iau decizia să fie tot mai reci, tot mai dure.

Capricornii au și ei parte de decepții, dar au noroc pe partea financiară. Primesc niște bani binemeritați.


Sursa