HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Balanță

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Balanță

Veți fi mai energici, plini de viață, creativi, dornici de a iubi, de a face complimente, de a discuta sincer cu partenerul cu privire la viitor.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanță. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Balanță previziuni 14-20 Ianuarie 2019

După cum anunțam de la începutul lui 2019, vedem că intrarea lui Marte în casa relațiilor aduce o regenerare a legăturilor sociale și afective. Încă de Luni, în casa a VII-a se află Luna, care aduce o mai bună viziune asupra raportului pe care îl aveți în unele relații parteneriale. Dacă o să vă nemulțumească o situație, cel mai probabil o veți aborda, ducând în cele din urmă la o detașare.

Balanțele care se află de mulți ani în relații tensionate, pe fondul nemulțumirilor apărute din Noiembrie 2018 și până în prezent pot să ajungă la ceartă/ ruptură/ divorț. Partea bună este că aspectul lucrează și viceversa, prin urmare există șanse să revină în viața voastră persoane din trecut.Profesional, lucrurile pentru voi sunt bune, plus că apar noi obortunități, șanse de avansare, poate chiar un coleg/prieten să vă propună o colaborare.

Iubirea poate să își pună și ea amprenta asupra voastră în această săptămână, Venus (guvernatoarea voastră) se va afla în conjuncție cu Jupiter (marele benefic), oferind șansa de a discuta sincer cu partenerul referitor la o investiție, deplasare, contract etc, Cel mai probabil, veți observa că persoana dragă a evoluat mult, nu mai este atât de restrictivă cu voi.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 Februarie-3 Martie 2019 pentru zodia Rac

Conjuncția Soare-Nodul Sud poate aduce în actualitate unele probleme de familie, o rudă are probleme de sănătate și se impune mers la spital, se așteaptă pronunțarea unei sentințe în cazul unui proces ce vizează o moștenire, poate chiar este vorba despre despăgubirea în cazul unui divorț/ accident. Ipostazele pot fi multiple, veți resimți o revoltă față de trecut, față de cei care au dat constant cu piciorul iubirii venite de la voi în 2018.

Sănătatea nu oferă probleme în acest interval, excepție fac cei care se știu cu boli cronice sau care sunt dependenți de unele vicii.Pe 20 Ianuarie, Soarele intră în casa a V-a pentru 4 săptămâni, din această ipostază vă va face mai vocali, mai energici, plini de viață, creativi, dornici de a iubi, de a face complimente, de a discuta sincer cu partenerul cu privire la viitor.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA