HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Fecioară

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Fecioară

Fecioarele ce au de vânzare un bun pot să se întâlnească între 14-17 Ianuarie cu un posibil cumpărător, șansele de a încheia acea tranzacție sunt de peste 70%.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Fecioară. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Fecioară previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Nativii Fecioară încep săptămână cheltuind bani, cel mai probabil apare o situație neașteptată în cămin, ce trebuie rezolvată de urgență. Se mai poate înregistra și situația în care voi o să împrumutați pe cineva din familie, ceea ce poate să vă afecteze echilibrul financiar. Vă recomandăm să investigați dacă acei bani chiar vor fi folosiți de persoana dragă în scop productiv, nu doar pe mofturi.

Fecioarele ce au de vânzare un bun, un teren, un imobil, pot să se întâlnească între 14-17 Ianuarie cu un posibil cumpărător, șansele de a încheia acea tranzacție sunt de peste 70%.
Dacă în schimb voi așteptați o aprobare, un răspuns de la o instituție, intervalul 17-19 Ianuarie va fi cel ce va aduce vestea mult dorită.Citeste si  Calendarul evenimentelor - 19 februarie

Toate planetele din Capricorn vă ajută să fiți creativi, deschiși către nou, dornici de a începe lucruri noi etc. În relația de cuplu, Venus în conjuncție cu Jupiter aduce predispoziția de a trece la un alt nivel: oficializare, conceperea unui copil, mutat împreună, susținerea unui copil la un examen etc. Important este că după 9-12 ani vă simțiți liberi, independenți, pregătiți de a începe lucruri noi din punct de vedere sentimental.

Pe weekend, vedem să vă confruntați cu posibile viroze, infecții, probleme ale articulațiilor. Din 20 Ianuarie, Soarele intră în casa a VI-a, a muncii și a sănătății, timp de 4 săptămâni, perioadă care o să vă ajute să începeți o activitate profesională nouă, care să vă aducă până în Aprilie 2019 un surplus financiar.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA