HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Rac

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Rac

Pe plan afectiv, apar șanse mari de a întâlni persoane noi, care să vă fascineze, să vă determine a intra într-o relație.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Rac. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Rac previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Toate planurile concepute după 22 Decembrie 2018, Racii încă de Luni le vor pune în practică, de asta dată singuri, fără a mai cere ajutor celor din jur, fără a mai spune ce intenționează să conceapă. Între 14-15 Ianuarie, șefii vă dau o veste bună (avansare, mărire de salariu) poate chiar se aprobă un proiect, cerere etc.

Racii se vor bucura de succes, mai cu seamă că Luna activează revenirea lui Uranus la mers direct, ceea ce reprezintă culegerea roadelor din ultimii 7-8 ani. Dacă unii nativi sunt nemulțumiți de condiția lor profesională, pot lua decizia radicală de a înainta demisia, de a începe să acționeze pe cont propriu.Între 17-19 Ianuarie, vedem să vină în viața voastră o situație delicată, posibil să primiți o propunere de a pleca din țară, de a începe să învățați ceva nou, vă recomandăm să vă consultați cu partenerul.

Pe 20 Ianuarie, Soarele poposește în Vărsător, pe casa a VIII-a, a banilor veniți de la ceilalți, pe boli și pe probleme cu legea. Nativii care au trecut în ultimele luni prin certuri constante în cămin pot să ia decizia de a divorța. La acest rezultat se poate ajunge și din cauza faptului că este posibil să aflați că partenerul vă ascunde ceva (o relație extraconjugală). Dacă aveți pe rol un proces, în cursul săptămânilor viitoare se poate pronunța o sentință.  

Citeste si  Rugăciune făcătoare de minuni pentru momentele de grea încercare sufletească

Dat fiind faptul că întreg weekendul este animat de apropierea Eclipsei de Lună, o să simți nevoia de odihnă, relaxare, poate chiar o să vă ocupați de tratarea unor afecțiuni medicale, apărute în ultimele 2-3 luni.

În ansamblu, accentul între 14-20 Ianuarie cade pe dorința de a pune ordine în viața profesională.Pe plan afectiv, apar șanse mari de a întâlni persoane noi, care să vă fascineze, să vă determine a intra într-o relație. Nativii care au probleme de sănătate: ficat, stomac, inimă pot să fie motivați să înceapă un stil de viață mai sănătos (dietă, sport etc.)

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA