HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Vărsător

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru nativii din Vărsător

Nativii Vărsător vor intra încă de luni în posesia unei sume de bani, se vede faptul că începeți săptămâna în forță

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Vărsător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Vărsător previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Nativii Vărsător vor intra încă de luni în posesia unei sume de bani, se vede faptul că începeți săptămâna în forță. Veți  resimți din plin efectele Eclipsei de Soare din 6 Ianuarie. Posibil chiar să observați o schimbăre în atitudinea șefilor față de voi, totul se modifică în jurul vostru, deoarece o să reușiți să vă impuneți, să luați inițiativa de a aborda direct o situație extrem de complicată la serviciu. 

Crurajul, dinamismul și optimismul generează în acest interval noi strategii pe termen lung, cel mai probabil mulți nativi Vărsător să își dorescă să își schimbe jobul în alt oraș/ țară.Ideal ar fi să vă consultați cu partenerul, în caz contrar pe weekend pot să apară dispute, nemulțumiri etc.
Toate aceste demersuri inițiate în intervalul 10-13 Ianuarie vor conduce la succes din Martie 2019, se observă o tendință de reorganizare a vieții.

Citeste si  Rugăciune făcătoare de minuni pentru momentele de grea încercare sufletească

Finele săptămânii aduce relaxare, voie bună, retragerea într-un loc liniștit, poate chiar veți pleca din oraș.
Recomandăm celor care au probleme digestive să nu facă exces, deoarece sunt posibile unele complicații, pe aspectul Soare opoziție Karmă, pe case de sănătate, pot să apară complicații la stomac.

În ansamblu, acum începeți o nouă etapă în viața voastră, trebuie să dați dovadă de focusare pentru a duce la bun sfârșit ceea ce vă doriți, încercați să vă detașați de părerile negative ale celor din jur.

Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA