Esti un om pozitiv si tot atragi oameni negativi? Iata de ce! Ce ai de facut?

Desi sunt diametrali opusi, se pare, totusi, ca oamenii pozitivi si oamenii negativi au tendinta de a se atrage reciproc. Motivul nu este greu de inteles. Stiinta a demonstrat ca polii opusi ai unui magnet se atrag. Cam dupa aceleasi principii se atrag si oamenii, care urmeaza fluxul energiilor.

Acum ca stim ca totul este legat de schimbul de energii, avem optiunea de a elimina din viata noastra persoanele negative care sunt de-a dreptul toxice. Sau macar sa-i tinem cat mai departe de noi. Totusi, acest lucru n-ar trebui sa ne consume toata energia. Situatia se complica de-a dreptul cand persoanele toxice sunt chiar rude sau prieteni. Ce e de facut atunci?Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa gestionezi relatia cu o persoana negativa

Iata cateva sugestii care te pot ajuta sa gestionezi relatia cu persoanele toxice din viata ta, mai ales daca nu esti pregatit sa le scoti definitiv din ea.

  • Fii constient de timpul pe care il acorzi acestor persoane
  • Nu-i pune in topul listei de prioritati si nu le ceda energia ta
  • Nu iti asuma responsabilitatea pentru fericirea si starea lor de bine
  • Daca sunt nepoliticosi cu tine, nu te gandi ca ai facut tu ceva ca sa se poart asa
  • Nu intra in conflicte cu persoane care nu sunt dispuse sa-ti asculte parerea sau care cred ca au intotdeauna dreptate
  • Poti sa ai compasiune pentru aceste persoane, insa fara ca acest lucru sa insemne nefericirea ta
  • Cand discuti cu ei, fii constient ca sunt nefericiti din cauza experientelor lor si ca nu ai cum sa-i schimbi.
Citeste si  Urania horoscop de weekend - tensiuni între zodii 22-24 februarie

Cand persoanele negative sunt rude

Cand persoanele toxice sunt rude apropiate, n-ai cum sa le elimini total din viata ta. Pastreaza-ti calmul in preajma lor. Cum spuneam mai sus, sunt asa din cauza experientelor avute si nu le poti schimba. Daca incerci sa le schimbi, nu-ti vei atrage decat si mai multa negativitate din partea lor.

Incearca sa iti ajuti familia, insa fara ca acest lucru sa presupuna sacrificarea propriei stari de bine sau a fericirii tale.Accepta faptul ca nu te vor asculta atunci cand vorbesti si nu pune la inima. De asemenea, accepta ca tu vei munci mai mult ca sa pastrezi relatia in armonie.

Sursa: wakeupyourmind.net

SURSA