Feng shui 2019. Ce culori norocoase sa porti in Anul Mistretului de Pamant

Feng shui 2019. Anul 2019 ce incepe in 2 februarie este sub semnul Mistretului de Pamant. Afla aici mai multe despre influenta pentru fiecare zodie.

Anul Mistretului de Pamant se afla sub auspiciile bunavointei, armoniei, pacii (Mistret) si ale stabilitatii si profunzimii (Pamant). De aceea specialistii in feng shui spun ca anul 2019 va fi unul echilibrat daca ne raportam la relatia dintre cele cinci elemente cosmice ala zodiacului chinezesc.Feng shui 2019. Culori norocoase pe zodii

Anul 2019 este anul incheierii unui ciclu de 12 si se afla sub guvernarea Mistretului care, de altfel, are intrinsec elementele Apa si Lemn. De aceea, culorile norocoase in anul 2019 sunt cele care simbolizeaza Focul (rosu, portocaliu, roz) si Metalul (alb, auriu). Aceste culori sunt si in armonie cu elementul Pamant.

Iata care sunt culorile norocoase pe zodii pentru anul 2019. Nu stii ce zodie esti, ai aici zodiac chinezesc ani.

Sobolan: verde salvie, roz fuchsia, galben napoliBivol: roz fuchsia, albastru azur

Tigru: verde malachit, gri ardezie

Iepure: indigo, roz fuchsia, galben indian

Dragon: rosu cardinal, gri fumuriuSarpe: verde praz, galben deschis (culoarea untului)

Cal: siena ars (teracota), argintiu deschis

Capra/Oaie: gri fumuriu, albastru azuriu

Maimuta: albastru maias, roz orhidee, galben indianCocos: roz flamingo, albastru azuriu, verde crud

Caine: albastru petrol, galben indian

Mistret: rosu vermilion, galben venetian

Feng shui 2019. Culori pentru casa si birou

Casa si biroul tau trebuie sa respecte aceleasi aspecte ale anului 2019, astfel incat sa-ti cresti sansele de a castiga mai multi bani. Ai grija sa iti amenajezi casa si biroul astfel incat sa ai mai multe nuante de rosu, portocaliu, alb in combinatie cu albastru si verde.

De asemenea, cand combini rosu (Foc) cu alb (Metal), ai grija sa adaugi si putin Pamant (galben, ocru, maro), pentru a armoniza elementele si fluxul de energie dintre ele. De asemenea, cand combini alb (Metal) cu verde (Lemn), adauga si putina Apa (albastru sau negru).

Sursa: karmaweather.com

SURSA

Citeste si  HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 20 februarie 2019