Avantajele folosirii vopselelor de păr profesionale (P)

Obținerea unei nuanțe de păr speciale, strălucitoare, care să dureze în timp  nu este ușor de realizat cu ajutorul vopselelor de păr obișnuite. De cele mai multe ori lipsa de  timp sau de bani nu sunt un motiv suficient de întemeiat pentru a renunța să avem  exact acea nuanță de păr pe care ne-o dorim. Chiar dacă cele mai reușite rezultate sunt garantate de experiența și îndemânarea personalului dintr-un salon profesional de coafură, alegerea unor vopsele par profesionale pentru a fi folosite acasă poate fi uneori o alternativă  eficientă și convenabilă.

Avantajele și beneficiile folosirii unei vopsele profesionale de păr sunt binecunoscute și evidente.

Printre acestea vom enumera:  • varietatea mult mai mare de nuanțe existente în comparație cu variantele de vopselele de păr obișnuite
  • puterea mult mai mare de acoperire a firelor albe ( 100%) și de modificare a nuanței naturale a firului de păr (5 tonuri mai deschise sau mai închise)
  • durabilitate mai mare, culorile își vor păstra mult mai mult timp intensitatea și strălucirea
  • conține o serie de ingrediente care dăunează cât mai puțin și care întăresc și fortifică firul de păr
  • conține mai puțin amoniac decât o variantă obișnuită de vopsea de păr
  • conferă părului o textură plăcută și mătăsoasă și îl face mult mai ușor de aranjat și coafat
  • vopseau de păr profesională este de calitate net superioară variantelor obișnuite de vopsire.
  • chiar dacă prețurile sunt un pic mai mari, rezultatele obținute merită efortul și costul.

Pe lângă avantajele anterior menționate, alegerea unor produse de vopsire a părului din gamele profesionale  garantează obținerea unei nuanțe și a unei texturii a părului  mult mai apropiată de intențiile și alegerile inițiale.

Variantele profesionale de vopsea reprezintă o alternativă mult mai bună și mult mai eficientă pentru menținerea sănătății firului de păr păr. Ingredientele din care sunt alcătuite și tehnologia folosită sunt menite să protejeze și să întărească firul de păr.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Ianuarie 2019 pentru zodia Pești

Găsirea  acelei nuanțe de păr, cât mai adaptată tenului, culorii ochilor, vârstei, temperamentului și gusturilor personale este mult mai ușoară prin opțiunea pentru o soluție profesională de vopsire.

Posibilitatea de a achiziționa și de a folosi produse profesionale de vopsire a părului chiar și în confortul casei proprii, cu rezultate la fel de bune, reprezintă o alternativă  demnă de luat în seamă.Printre produsele cele mai îndrăgite  și mai apreciate de cunoscătoare este și cea de  vopsea profesională Wella.

Aceasta este o variantă de vopsea permanenta, cu o formula delicată și eficientă. Pentru a obține un par cât mai sănătos și mai lucios soluția combină tehnologia Triluxiv cu agenți de hidratare și lipide. Nuanțele obținute sunt intense și strălucitoare și rezistente în timp.  Cu o gamă diversificată de culori, această vopsea asigură un păr lucios, cu acoperire 100% a firelor albe.  Vopseaua are o textură cremoasă, este ușor de aplicat, întărește firul de păr și conduce la obținerea unei nuanțe intense și durabile.

 

Dacă doriți să beneficiați de cele mai bune oferte și recomandări în materie de colorare a părului, puteți achiziționa vopsea profesională Wella în cele mai avantajoase condiții de la Esteto.ro.

SURSA