HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Berbec

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Berbec

Berbecii încep săptămâna în forță, Luna se află în semnul vostru, oferind multă energie, creativitate, entuziasm.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Berbec. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Berbec previziuni  14-20 Ianuarie 2019

Berbecii încep săptămâna în forță, Luna se află în semnul vostru, oferind multă energie, creativitate, entuziasm. Tot în domiciliu acum îl aveți pe Marte, guvernatorul vostru, alături de Uranus, care și-a revenit la mers direct.

Prin urmare, vedem ca Luna să activeze aceste modificări apărute în viața voastră de la 1 Ianuarie 2019, ceea ce va fi un lucru extrem de bun, efectele se vor resimți în special pe plan profesional, deoarece o să simțiți că a venit o perioadă în care este nevoie să vă cereți drepturile, să vi se facă dreptate la locul de muncă etc.Mulți nativi Berbec între 15-17 Ianuarie vor lua în calcul ideea de a schimba jobul, de a iniția o afacere pe cont propriu, de a începe unele cursuri de calificare, posibil chiar să dați curs unei invitații de a părăsi țară pentru un trai mai bun.

Starea generală este de revoltă, de astă dată nu vorbim de bani în plus, ci mai mult de principii, timp liber, poate chiar ați fost umiliți de superiori etc. Dacă deja sunteți într-o funcție de conducere, vedem să aveți dificultăți în a vă face înțeleși, cel mai probabil subalternii se revoltă, deoarece încercați să le restricționați unele facilități, să impuneți unele norme de protecție ca efect al unei greșeli/control al autorităților.

Citeste si  Horoscop 19 ianuarie 2019 - Revista Teo

Între 17-19 Ianuarie apar discuții cu rudele, posibil chiar deplasări, în scopul de a vedea pe cineva drag din străinătate, ceva se poate petrece în familie (un eveniment: nuntă, botez, deces), important este că o să fiți acolo și o să oferiți suport pentru ceilalți.

Afectiv, urmează o săptămână marcată de multe discuții financiare, partenerul se poate opune unei decizii pe care voi o luați, însă va ajunge să înțeleagă până la finele lui Noiembrie 2019 de ce ați reacționat așa acum. Trigonul Marte-Venus poate să aducă întâlniri romantice în străinătate, în urma unei deplasări, conversații pe internet, încercați să fiți mai sceptici la ceea ce vă transmite interlocutorul, posibil să urmărească un interes.În ansamblu, între 14-20 Ianuarie o să aveți parte de multe momente de revelație, nemulțumire psihică, partea bună este că o să învățați să vă detașați de cei din jur, care acum doar profită de voi. Din răzbunare, este posibil să renunțați la ceea ce ați construit în ultimii 7 ani, să vă orientați spre ceva ce vă pune doar pe voi în valoare.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA