Sexualitate și erotism în funcție de cifra destinului

Cifra destinului tău se află însumând până la o singură cifră toate numerele din data nașterii

Data nașterii ne poate dezvălui preferințele sexuale și zonele erogene! Pentru început, trebuie să știi care este cifra destinului tău. Acesta se află însumând până la o singură cifră toate numerele din data nașterii. De exemplu, pentru o persoană născută pe 13.12.1977, cifra destinului se calculeză astfel: 1 + 3 + 1+ 2 + 1 + 9 + 7 + 7 = 31, apoi 3 + 1 = 4 (deci, cifra destinului este 4).

 Acum, după ce ai aflat cifra destinului, este momentul să descoperi și ce se spune în numerologie despre sexualitate și erotism pentru numărul destinului pe care îl ai.

Cifra 1 (cuvinte cheie – pasiune, aroganță, dominare)
Ai un ego pasional și puternic, iar uneori ai tendința de a-ți domina partenerul. Zone erogene: glezne, interiorul brațelor.

Cifra 2 (cuvinte cheie – romantism, mister)
Ești un partener romantic, de cele mai multe ori timid, dar și misterios în același timp. Zone erogene: gât, șold.

Cifra 3 (cuvinte cheie – dezinvoltură, fantezie)
Te caracterizează teatralitatea și creativitatea. Totul este o joacă pentru tine, iar scopul final este îndeplinirea propriilor fantezii. Zone erogene: tâmple, fese.Cifra 4 (cuvinte cheie – senzualitate, dileme)
Ești întotdeauna un om al extremelor – ori extrem de pasional, ori total rupt de ceea ce se întâmplă. Zone erogene: sâni, interiorul coapselor.

Citeste si  Mesajul îngerilor 21 - 27 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Cifra 5 (cuvinte cheie – voluptate, inventivitate)
Creativitatea și fanteziile sunt nelipsite din jocurile tale erotice. Nu refuzi niciodată o partidă bună de sex. Zone erogene: piept, interiorul încheieturilor.

Cifra 6 (cuvinte cheie – fidelitate, simplitate)
Ești genul de persoană care preferă să facă dragoste (nu sex), totul fiind pentru sentimente sau procreere și nu plăcere. Zone erogene: spatele urechii, abdomenul.

Cifra 7 (cuvinte cheie – inteligență, egocentrism)
Preferi să te autosatisfaci, simțind o atracție mai mult intectuală față de cineva decât sexuală. Zone erogene: interiorul coapselor, clitoris.Cifra 8 (cuvinte cheie – sex-appeal, mister)
Ai o fire vulcanică, deși la prima vedere se poate crede contrariul. Adori aventurile, intriga și relațiile scurte. Zone erogene: genunchi, gât.

Cifra 9 (cuvinte cheie – pragmatism, instabilitate)
Pentru tine, utilitatea cea mai mare a sexului este capacitatea de a te scăpa de stres. Din acest motiv, ai tendința de a schimba des partenerii. Zone erogene: sâni, umeri.

SURSA