Adu-ți partenerul la extaz, cunoscându-i zona erogenă

Sărutări languroase pe gât, atingeri senzuale pe coapse? Află zonele ce răspund la excitare în funcție de zodie

Cei mai mulți descoperă zonele erogene ale partenerului după destul de mult timp, însă cum ar fi să știe de la început care este locul ce îl duce fără greș pe culmile fericirii? Astrologii au descoperit că semnul zodiacal nu există doar în personalitatea noastră, ci poate rezona și în corpul nostru.

 Iată care este zona erogenă a fiecărui semn din zodiac.

BERBEC  părul
Nativului din Berbec îi place enorm să fie mângâiat pe păr, să se joace persoana iubită în părul lor. Jocurile blânde aduc fiori pe coloana vertebrală, trezindu-i simțurile și excitându-l.

TAUR  gâtul și ceafa
Săruturile ușoare pe spatele gâtului înnebunesc orice Taur! Orice acțiune delicată pe gât sau ceafă îți vor aduce o partidă greu de uitat.

GEMENI – mâinile
Dintre toate zonele erogene zodiacale, aceasta este una dintre cele mai surprinzătoare. Dar pentru Gemeni acesta este micul lor secret.RAC  sânii
Pentru majoritatea, sânii sunt adevărate zone erogene, dar la Rac totul este dus la un alt nivel! Sărutările blânde, masajele ușoare pe piept și sâni vor încânta chiar și cele mai grele zile pentru un Rac.

LEU  coloana vertebrală
Data viitoare când mâinile se înfășoară în jurul partenerului Leu, insistați pe coloana vertebrală. Asta va trezi o adevărată pasiune în inima Leului. Cu un masaj puteți ajunge amândoi la un orgasm extrem și, în plus, crește intimitatea emoțională dintre voi.

Citeste si  HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 22 februarie 2019

FECIOARĂ – talia și abdomenul
Fecioara se poate aprinde chiar și prin jocul cel mai simplu în jurul taliei. Sărută-l, mușcă-l încet și vei dezlănțui toată pasiunea partenerului tău Fecioară.

BALANȚĂ – fundul
Balanța iubește să fie mângâiată pe fund și chiar să fie lovită ușor. Atunci se va excita atât de tare, cum rareori ai văzut-o. Încearcă asta când sunteți în public, dar fără să vă observe cineva, iar acasă vei avea parte de o mare surpriză.SCORPION  oriunde
Norocoșilor! Natura Scorpionilor este reprezentată de senzualitate și sexualitate. Nu există limite sau o zonă a corpului care să nu fie excitantă pentru ei!

SĂGETĂTOR  șoldurile și coapsele
Masajele pe coapse și șolduri îți aduc partide de amor sălbatic alături de partenerul Săgetător, care pur și simplu se va simți înnebunit după prima atingere.

CAPRICORN – picioarele
Chiar și o atingere ușoară a coapsei ori a gambei poate conduce nativul din Capricorn la extaz. Iubeşte atingerile uşoare! Sărutaţi-i picioarele când sunt pe umerii voştri şi veţi avea o surpriză de zile mari.

VĂRSĂTOR  gleznele
Mângâierea sau masarea ușoară a gleznelor va face din Vărsătorul vostru un partener pasional, fierbinte, mai ales în timpul actului intim. Puteţi încerca şi să îi legați gleznele partenerului Vărsător!

PEŞTI  laba piciorului
Un masaj la tălpi va face ca Peştii să explodeze de extaz! Calm, tradiţional de multe ori, acum va face totul pentru a-ţi aduce plăcerea supremă.

SURSA