împliniri pe partea financiară și afectivă

Veți fi mai romantici, mai instinctuali, dornici să oferiți dragoste, o să încercați să dați un restart relației

Vești bune aduce luna februarie nativilor Capricorn, deoarece veți avea parte de împliniri pe partea financiară și afectivă. Din 4 februarie, Venus ajunge în semnul vostru, oferindu-vă mai multă energie, simț de observație, creativitate, dorința de a vă manifesta sentimentele față de partener etc.

 Pe 10 februarie, Mercur intră pe casa banilor, declanșând noi mijloace prin care să intrați în posesia unor venituri, plus că mai aduce șansa să intrați în posesia a ceea ce vă aparține. Dacă doriți să semnați contracte, între 10-18 februarie este perioada cea mai propice.

Nici voi nu o să fiți trecuți cu vederea de conjuncția Marte-Uranus, de pe casa a IV-a, fie cineva din familie se va confrunta cu probleme grave de sănătate, fie veți întâlni unele probleme în vânzarea unui bun, cel mai probabil la mijloc este o inginerie ce ține de acte/ complicații. Important este să aveți răbdare, să lăsați ca totul să se așeze după 14 februarie.

Citeste si  HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 19 februarie 2019

Pentru voi ziua îndrăgostiților aduce intrarea lui Marte în casa iubirii, ceea ce vă va face mai romantici, mai instinctuali, dornici să oferiți dragoste. Plus că instinctul erotic va fi la el acasă, o să încercați să dați un restart relației.

Între 19-25 februarie, vedem să fiți mai mereu pe drumuri, la mijloc este vorba de acte, familie, respect, după 26 februarie vedem să obțineți un rezultat favorabil.Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

SURSA