sunteți supuși la un test pe partea psihică

Această lună vă supune la test pe partea psihică, cei ce vor reuși să își țină în frâu instinctele vor avea extrem de mult de câștigat

Pentru nativii Pești, luna februarie aduce șansa de a intra în noi alianțe, de a semna un contract de muncă foarte avantajos, important este să nu fiți prea creduli, puneți multe întrebări, mergeți pe instinct. Pe 4 februarie, Venus ajunge în Capricorn, oferindu-vă șansa de a intra în colectivități noi

 Aici o să vă faceți prieteni, plus că sunt șanse, dacă sunteți singuri, să vă îndrăgostiți.

Între 4-14 februarie, conjuncția Marte-Uranus vă supune rezervele financiare la test, ideal ar fi să nu reacționați pe baza impulsului, chiar dacă o să fiți tentați să renunțați la tot ce ați construit în ultimii 7-8 ani de dragul unor iluzii. După 14 februarie, când Marte intră în Taur, se pare că o să realizați care au fost costurile încăpățânării voastre.

Pe 18 februarie, Soarele intră în Pești, ceea ce o să coincidă cu un aport de energie pe care o să îl manifestați în special în relații, mai cu seamă că pe 19 februarie va avea loc faza de Lună Plină pe axa căsătoriei. Racii singuri între 18-15 februarie se pot îndrăgosti, poate chiar la locul de muncă, într-o călătorie.

Citeste si  Dulciuri de post. Cele mai delicioase si rapide retete de prajituri de post

Cei care sunt în relații de mult timp iau în calcul oportunitatea de a aduce pe lume copii, de a trece la un alt nivel în relație: oficializare, mutat etc.Această lună vă supune la test pe partea psihică, cei ce vor reuși să își țină în frâu instinctele vor avea extrem de mult de câștigat după 25-27 februarie, când vor începe să apară și rezultatele, tot ce se obține greu va fi de durată.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător

SURSA